Aj pri výbere peňaženky môžete zažiť lásku na prvý pohľad

Peňaženka je pre každú dámu nevyhnutnou súčasťou. Nieje to iba praktická nevyhnutnosť, ale samozrejme je to aj módny doplnok. Peňaženka o nás dokáže nepovedať mnoho, aké sme typy alebo osobnosti. Preto pri jej výbere buďte dôsledné a zvážte všetky jej klady aj zápory. 

Láska na prvý pohľad 

Poznáte to, ked idete do obchodu a pred Vami je množstvo druhov peňaženiek, z ktorých si neviete vybrať? Jedno zlaté pravidlo platí aj v tomto prípade. Tá peňaženka, ktorá sa Vám zapáči na prvý pohľad je väčšinou tá správna. Presne ako láska na prvý pohľad. 

Na čo sa zamerať?  

V prvom rade je pri dámskych peňaženkách podstatná veľkosť. Záleží na Vás aký ste typ. Možno ste mladá slečna, ktorá uprednostní jednoduchú malú peňaženku. Jeden malý mincovník úplne postačí, aby sme si mohli užiť večer s priateľmi v meste alebo v kine. 
Ale ak predsa potrebujete viac uloženého priestoru, zaobstarajte si väčšiu dámsku peňaženku. Takéto typy už majú aj dve priehradky na drobné mince a dostatok priehradok na kreditné alebo členské karty. A pravá nákupná maniačka ich má určite neúrekom. 

Farba a materiál peňaženky sú tiež podstatné 

Možno máte svoju obľúbenú farbu, ktorú preferujete aj na svojej peňaženke. Niekedy sa necháme viesť módnymi trendami. Teraz v lete sú obľúbené kvetinové motívy, motýle ale aj sovičky. Ale väčšina mladých žien obľubuje práve elegantný štýl. Vybrať si tak môžete peňaženku s lesklým alebo matným povrchom. 
Ak uvažujete nad materiálom, samozrejme že najkvalitnejšie sú kožené peňaženky. Takáto peňaženka prežije Vaše každodenné manipulovanie z rúčky do kabelky a späť. Ale takisto obľúbené sú aj textilné peňaženky alebo špeciálne textílie s olejovým povlakom. 

Namiesto kabelky

Chcete vybehnúť von, zobrať si iba mobil a peniaze, ale nabrať si pritom so sebou kabelku? Ako to elegantne vyriešiť? Zaobstarajte si trendy double zip peňaženku. S ňou budete mať všetko, čo potrebujete stále po ruke. Peňaženka má dva úložné priestory s uzatváraním na zips. V prvom priestore je miesto na bankovky a kart a v druhom priestor na mobil a mince. Určite pri nej oceníte ramienko, ktoré si pri prechádzke môžete jednoducho omotať okolo ruky.