Aké hodinky zdobia vaše ruky?

Určite ste už aj Vy živote neraz vyslovili vetu: “Keby som mala čas..“ alebo „Nestihla som to..“. Veru tak, svoj čas si treba dôkladne strážiť a hlavne ho dobre kontrolovať. A to sa dá aj pomocou šikovných hodiniek, ktoré môžu byť aj naším ozajstným módnym doplnkom. 

Skvost na zápästí 

Ak hovoríme o skvoste, nemusíme si hneď predstaviť niečo honosne drahé a príliš luxusné. Áno, také väčšinou skvosty bývajú. Ale pre nás majú naše obľúbené veci neraz srdcovú hodnotu a sú pre nás tým ozajstným skvostom. Dámske hodinky, ktoré má iste každá z nás doma, spájajú v sebe príbeh. A takýto príbeh vkladá každý dizajnér do svojho „skvostu“, keď ho tvorí. Najnovší príbeh, ktorý obieha svet, je príbeh ulice – street móda. Oproti elegantným hodinkám, sú tieto omnoho rafinovanejšie a zábavnejšie.

Módna záležitosť 

Aj hodinky pre ženy podliehajú trendom a zmenám. To módni návrhári veľmi dobre vedia. A preto nám tak s obľubou podsúvajú tie najnovšie trendy, bez ktorých ani jedna z nás nemôže existovať. Dámske hodinky na ruku zažívajú návrat k športovým prvkom a preto street móda je aktuálne čislo jeden. Čo sa oblečenia tohto štýlu týka, je to hlavne športový štýl, ktorý nieje ale zameraný na fitko. Bežne vidieť na uliciach mladých ľudí v mikinách, ležérnych nohaviciach, bundách s prímesou elegancie. A práve takýto štýl si vyžaduje aj doladenie tých správnych hodiniek na ruku. 

Na čo sa zamerať?

Móda ulice – ako sa už u nás udomácnil tento názov, udáva aj hodinkám na ruku presné parametre. Nenechajme sa oklamať mohutným tvarom. To, že majú športovú prímes neznamená, že budú mať aj všetky funkcie ako športové hodinky. Dokonca aj tu sa nebadane snúbi športový štýl so štipkou elegancie. Aktuálnymi trendmi sú farebné remienky, ktoré sú buď kožené, látkové, koženkové, kovové alebo plastové. Aby ľahko dopĺňali požadovaný outfit, aj farby sú jednoduché, prípadne v kombinácií s druhou farbou. Niekedy je kombinácia elegantného koženého náramku a športového puzdra hodiniek geniálnou dvojicou. S takýmito hodinkami máte o krok vpred našľapnuté ako Vaši známi. Už či si svoj outfit vyskladáte akokoľvek ležérne, nezabudnite mu dať tú správnu bodku v podobe týchto skvelých hodiniek na Vašich rukách. A je jedno,  či sa už vyberiete do mesta, na nákupy, do práce alebo len tak s priateľmi na kávičku.  

Kde sa pri hodninkách inšpirovať? 

Najlepšou inšpiráciou je sama ulica. Zastavte sa na chvíľu v meste, alebo keď cestujete MHD. Aké hodinky majú držiaci sa cestujúci? Pokiaľ radi brázdite po internete alebo listujete fashion časopisy, 
určite natrafíte na svetoznáme značky ako Lacoste, Chloé a Daniel Wellington, Bocia Titanium, Diesel, Adidas a mnoho iných. 

Čas pomaly plynie, ale je na nás, aké hodinky si vyberieme na túto sezónu ako ozdobu našich zápästí. Buďte trendy aj vďaka hodinkám „street štýlu“  a s veľkým hrmotom  vojdite na scénu. 
Ak chcete byť o kúsok viac „športové“ , si zadovážte aspoň jeden takýto model, ktorý Vám nepochybne spraví radosť. A hlavne, berte to „športovo“