Čierne kabelky cez plece - večná klasika

Čierne kabelky cez plece su asi najuniverzalnejsie kabelky na svete. Neexistuje snáď žiadna žena, ktorá by nemala tento módny kúsok. Je to klasika, s ktorou nič nepokazíte, ba práve naopak. S čiernou kabelkou na plece zahviezdite vždy a všade. 

Tajomná čierna 

Čierna, najtmavšia farba, symbol tmy, zla a strachu. Jej povesť trošku vylepšuje to, ze je to farba elegancie a obľúbená farba umelcov. Na čiernom pozadí dobre vyniknú objekty všetkých farieb. Použiť čiernu ako hlavnú farbu zrovna nieje dobrý nápad, ale ako doplnková farba je to určite dobrý výber. Terajšie trendy sú práve čierne kabelky cez plece, ktoré sú vyšívané kvetinovými vzormi. Dodáva im to originalitu a sviežosť. 

Hodí sa všade 

Čierna kabelka cez plece sa hodí naozaj na každú príležitosť. Už  či  sa vyberiete do práce, na nákupy, do školy, proste na bežný deň. Tým, že  je určená práve na nosenie cez plece, zaručuje nam pohodlné nosenie. Vďaka predĺženému popruhu, ktorý si môžete nastaviť podľa svojich možností, umožňuje nám mať stále voľné ruky. Hlavne, keď ideme z práce na nákup a nesieme tak plné ruky nákupných tašiek. Asi to poznáte, však? Väčšinou sú tieto kabelky priestranné, s väčším úložným priestorom, preto do nich vopcháme všetko, čo potrebujeme. 

Najobľúbenejšie medzi kabelkami

Ak by sme spravili anketu medzi ženami, akú kabelku majú zaručene doma, väčšina by odpovedala, že práve čiernu kabelku cez rameno. Je to kabelka, ktorá je naozaj univerzálna. Pokiaľ nieste tá, ktorá rada experimentuje, v tomto prípade "nudná čierna " nieje vôbec žiadna nuda. Tak ako by mala mať žena aspoň jedny svoje "malé čierne šaty ", tak by mala mať aj jednu čiernu kabelku cez rameno. 

Aj čierne kabelky poskytujú pestrú paletu

Presne tak. Kabelky cez rameno poskytujú pestrú paletu výberu. Vybrať si môžete z množstva materiálov, tvarov,  či veľkosti. 
Ak chcete zainvestovať do tejto nestarnúcej klasiky, vyberte si kvalitnú kožu. Pri dnešnom výbere to nieje až taká drahá záležitosť a kabelky Michael Kors sú už pomerne dostupné. A z jej krásy sa budete tešiť omnoho dlhší čas. 

Obľubujú ju všetky ženy 

Tento módny kúsok je obľúbený u žien každej vekovej kategórie. Mladé študentky ju s obľubou nosia namiesto ťažkých ruksakov, ženy do práce zase ocenia, že všetko potrebné aj nepotrebné v nej odnesú. Kabelky cez plece sa hodia rovnako ku elegantnému aj športovému outfitu. 

Verím,  že už máte svoju obľúbenú čiernu kabelku cez plece. Ale čo tak zaobstarať si ďalšiu? V inom tvare, prevedení alebo s iným motívom? Čierne kabelky cez rameno sú tie najviac obľúbené medzi kabelkami, preto im patrí prívlastok "stálice ". Vyberte si aj Vy takú stálicu.