Čo o Vás prezradí dámská kabelka?

Kabelka nie je len akýmsi doplnkom, ktorý si musíte vybrať, pretože ste žena a ženy jednoducho kabelky nosia. Kabelka je štýl, ktorý z Vás vyžaruje. Hádam nemá ani cenu písať o tom, že výber vhodnej kabelky nie je záležitosťou len niekoľkých minút. Taktiež ani o tom, že v dámskom šatníku sa nesmie nachádzať len jedna či dve kabelky. To muži skutočne nikdy nepochopia. Iste však viete, aký veľmi dôležitý je prvý dojem, ktorý dokážete vytvoriť v spoločnosti. Tento pozitívny či negatívny dojem môžete vytvoriť najmä svojim outfitom a doplnkami, medzi ktoré patria aj práve spomenuté dámske kabelky.

Poďme sa spoločne pozrieť na to, ako si vybrať kabelku tak, aby z Vás vyžarovala Vami požadované vlastnosti a prvý dojem bol presne podľa Vašich predstáv.

Kabelka v klasických farbách pre nežnú osobu

Základným aspektom, ktorý o Vás kabelka napovie je to, či zastávate niečo tradičné a overené alebo sa skorej prikláňate k experimentálnym farbám a vzorom.

Nežná dáma si vyberiete čiernu alebo hnedú kabelku

Samozrejme, aj tá zarytá klasička z času na čas siahne po výraznejšej farbe alebo po celkom neobvyklom tvare kabelky. Oveľa viacej jej však vyhovuje klasická decentná farba kabelky. Medzi takéto farby zaraďujeme najmä čiernu a hnedú, respektíve nie príliš extravagantné ostatné odtiene farieb.

V súčasnosti sú „in“ najmä hnedé kabelky, pričom sa nerozlišuje príliš odtieň hnedej farby. Menšie alebo štvorcové kabelky, kabelky cez plece alebo elegantné grab kabelky. Čierna, hendá alebo pastelová – to sú farby, v ktorých sa táto dáma cíti úplne najlepšie. 

Extravagantné dámske kabelky cez rameno pre bláznivé ženy

Určite ste už aj Vy stretli vo svojom okolí ženu, ktorá má rada extravagantnejšie dámske kabelky. Výraznejšie doplnky, ktorými nemusia byť len kabelky, ale aj náušnice, čelenky z kvetov či čokoľvek iné. Ak patríte aj Vy medzi takéto extravagantné ženy, určite pre Vás tieto kabelky nebudú nič „nezvyčajným“.

Stačí výraznejšia kabelka a hneď ste iným človekom 

Niekedy skutočne stačí, aby k svojmu outfitu doplnili ešte čosi výraznejšie. Môžete vyzerať sviežo a moderne. Drvivá väčšina žien má rád najmä tmavé oblečenie, preto sa netreba báť ho ozvláštniť sýtou zelenou, červenou či žltou farbou.

Buďte oslnivá s novou dámskou kabelkou už z diaľky

Stačí, ak ku kabátu alebo k čižmám pridáte bordovú kabelku a rúž podobnej farby. Alebo neutrálne farby doplňte výraznejšími. Jednoducho sa snažte aj takýmito doplnkami ako kabelka, náhrdelník či šatka zaujať.