Čo ukrývajú dámske kabelky

Kabelky sa stali našou bežnou súčasťou na každý deň. Ťažko by sme bez nich išli do práce, na večierok alebo len tak do mesta. Veď predsa všade potrebujeme mať so sebou množstvo vecí a tie musíme predsa niekam ukryť. Preto sú kabelky našimi vernými spoločníčkami na našich každodenných cestách. A čo sa v nich neraz ukrýva?

Študentky

Keď by sme nazreli do kabelky mladých študentiek, môžeme očakávať naozaj všetko. Niekedy to vyzerá dosť chaoticky, ale my ženy vieme, že je to iba organizovaný neporiadok. Určite nemôže chýbať mobil. V dnešnej dobe internetu a sociálnych sietí sa bez neho cítime ako bez ruky. Mladé dievčatá nosia kabelky už aj do školy. Zväčša sú to väčšie kabelky, aby sa do nich vošli zošity, prípadne skriptá. Samozrejme rúž, špirála, zrkadielko, make-up, slúchadlá..to všetko by sme z ich kabeliek vylovili. Malé kabelky však u nich nehľadajte. Do školy s obľubou nosia veľké priestranné kabelky. Malé crossbody si väčšinou berú na voľnejšie chvíle s kamarátkami do mesta. A aj keď je crossbody naozaj malá, my ženy sme schopné do nich ukryť naozaj všeličo.

Kabelka pre elegantnú sekretárku 

Tieto dámy tak ako vo svojich kanceláriach, tak aj vo svojich kabelkách majú všetko dôkladne uložené na svojom mieste. Všetko potrebujú mať po ruke, preto s prehľadom nájdu peňaženku, tablet do práce, ale takisto aj okuliare, dáždnik prípadne nejakú malú maškrtu ku káve. No a ešte nejaký rýchloobväz, keby ich už začali tlačiť lodičky. A ešte pre prípad náhradné pančušky, veď chodiť s očkom na pančuškách by bolo naozajstné „faux pas“.
Väčšinou si vyberajú elegantné kabelky do ruky, aby sa s hrdosťou mohli prejsť mestom ako pravé dámy. Takisto grab kabelky alebo tote kabelky sú pre nich tou správnou voľbou. 

Mamička s dieťaťom

Poznáte to, keď ide mamička s dieťatkom na prechádzku alebo k lekárovi, potrebuje veci nielen pre seba, aj pre svoje dieťa. Veď je dobré mať pre každý prípad všetko po ruke. Dieťatko potrebuje vodu? Žiaden problém pre mamičku. Zo svojej tajnej skrýše vyberie fľašku s vodou. A čo keď sa pociká? Preto plienka aj vlhčené utierky musia byť vždy po ruke. A aby nám nezačal náš pokladík plakať, treba ho aj nejako zabaviť. Taká hrkálka, onaká knižka...Maminy myslia naozaj na všetko. Doklady, kľúče od auta, bytu, všetko musí byť uložené v správnom vrecku. Lebo keď sa nám dieťatko rozplače, aj sama mamička je bezradná, preto nemôže strácať čas lovením vecí po kabelke. Mamičky uprednostňujú priestranné kabelky, väčšinou na rameno. Takto majú voľné ruky, aby v nich mohli ešte nosiť dieťa alebo iné tašky. Veď také sú mamy, zvládnu toho naraz naozaj veľa.

Mnohí muži sa nám čudujú, čo všetko v kabelkách dokážeme nosiť. Ale čo keď budeme potrebovať to či ono? Dajme si však ruku na srdce milé dámy. Nie všetko, čo v kabelkách máme aj potrebujeme. Tým, že nosíme kabelky v ruke alebo zavesené na ramene, škodíme našej chrbtice. Takto naložená kabelka so všetkými našimi „nevyhnutnosťami“ často váži aj nejaké tie kilečká. A nosiť to všetko celý deň tiež nieje jednoduché. 
Preto je čas pretriediť a vypratať celý obsah kabeliek a naozaj vyčleniť to, čo tam nepatrí.
 Možno nájdete aj niečo zabudnuté alebo nezvyčajné, čo ste dávno hľadali.