Dámské batohy nielen pre školáčky!

Nosiť ruksaky je dnes doménou predovšetkým školáčok či školákov. Ruksak je veľmi užitočný, vmestí sa doň množstvo Vášho príslušenstva a doplnkov, ktoré sú chránené pred dažďom či intenzívnym slnečným žiarením. Mnohé ruksaky dnes sú prispôsobené aj chrbtici a pri ich nosení by ste nemali pociťovať takmer žiadne bolesti. Výber ruksaku nie je vôbec jednoduchý zvlášť, ak sú ich na trhy desiatky, stovky či tisícky v rôznych ruksakov.

Aké ruksaky sa dnes nosia?

Jednoznačne akýmsi „trendsetterom“ je ruksak s podtlačou zvieratiek či kvetiniek, ktoré jednoducho ženy milujú. Nepôsobia vôbec detsky, ba práve naopak. Ruksaky s takouto podtlačou zajmú, oživia a celkovo zapôsobia aj v spoločnosti, v ktorej sa pohybujete. Drvivá väčšina ruksakov sa vyrába v „živých“ farbách, teda veľmi sýtych a často kontrastných. Ruksak je doplnok a tak ho treba aj brať. Nie vždy dokážete zladiť jeho farby s farbami Vášho outfitu, no nie je to Vaša povinnosť. Dnešné módne trendy naznačujú, že dokonale oblečená žena nemusí byť perfektne zladená. Posudzuje sa skôr každý Váš doplnok a kus outfitu.

Kde využijete ruksak?

Využitie ruksaku je skutočne široké. Môžete ich použiť tak na turistiku, ako aj prechádzku po meste či akýkoľvek výlet. Keďže majú skutočne dostatočne veľký objem, vmestí sa do nich všetko potrebné. Pokojne si sem odložte malé občerstvenie, dobrú knihu či rôzne ďalšie drobnosti. Ruksakom odnesiete všetko, čo potrebujete mať pri sebe. Pre viaceré ženy je ruksak prvou voľbou už len kvôli tomu, že ak by naplnili kabelku toľkým obsahom, zrejme by to nebolo najšťastnejšie riešenie a dojem z Vášho outfitu by bol dosť hrozivý. Okrem toho sa veľmi príjemne nosí. Keďže ho máte na oboch ramenách popruhy, váha ruksaku je vyvážená a nie ste pri chôdzi s ním unavená. Dámske ruksaky v našej ponuke sú skôr určené pre štýlové ženy, ktoré majú radi módu, nové trendy a neboja sa experimentovať. Nájdete tu tak klasické farby a farebné kombinácie, ktoré sú a aj dlho budú jednoducho nenahraditeľné, ale aj ruksaky so spomenutými motívmi, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube.

Ruksaky aj pre ženy v zrelom veku

Všetky naše ruksaky sú určené tak mladým slečnám, ako aj starším dámam. Ruksaky majú veľmi tradičné rozloženie a objem, ktorý nesklame. Sú veľmi ľahké a skvele sa nosia. Kombinovať sa k nim dá zväčša štýlovejšie módne oblečenie, ktoré je práve „in“. Ak chcete ísť s dobou, takýto ruksak by vo Vašom šatníku rozhodne nemal chýbať. Za skvelé ceny môžete mať perfektný doplnok z  BellaKabelky.sk