Doprajte si ležérnejší štýl so športovími kabelkami

O tom, že ženy kabelky milujú niet pochýb. Najlepšie keď sa nám hodí ku všetkému, ale predsa len sú situácie, keď do kancelárie si nezoberieme športovú kabelku a na šport zase elegantnú. Treba v tom mať jasno a svoj štýl si zachovať naozaj v každej situácii. Dnešné športové kabelky sú naozajstným skvostom.

Naozajstná sloboda

Dnes si môžete vybrať naozaj z množstva typov a druhov kabeliek. Boli doby, keď výber bol obmedzený a ženy sa často museli prispôsobovať nariadeniam spoločnosti. Dnešné športové kabelky spĺňajú neraz viac funkcií. Sú praktické, univerzálne, jednoduché a štýlové. Moderná žena v dnešnej dobe chce vyzerať práve štýlovo, bez toho, aby musela siahnuť po vysokých opätkoch. Komfort a pohodlie si predsa chce zachovať takmer každá z nás. Aj v teniskách a so športovou kabelkou. 

Nieje obmedzená vekom

Takéto kabelky obľubujú mladé dievčatá, mamičky s deťmi ako aj staršie dámy. Každá z nich si vyberá práve pohodlnosť, praktickosť a jednoduchosť tohto štýlu. Mladé dievčatá nosia športové kabelky s obľubou ku džínsam, teniskám a jednoduchému tričku. Či už do školy, do mesta alebo na športový tréning. Mamičky zase ocenia, že sú priestranné s množstvom priečinkov, aby vo všetkom mali systém. A staršie dámy ich obľubujú kvôli dostatočnému priestoru a jednoduchému prevedeniu. Bez zbytočných aplikácií a čačiek-mačiek siahajú práve po kabelkách tohto štýlu.

Materiál a typy športových kabeliek 

Športové kabelky sa predávajú v rôznych prevedeniach. Od tých klasických kabeliek nemajú vôbec ďaleko. No ich hlavnou podstatou je práve materiál, ktorý býva odolnejší. Dôležitou súčasťou je dlhé ramienko, vďaka ktorému si jeho dĺžku viete prispôsobiť. Takto kabelku môžete nosiť aj ako crossbody cez rameno, prípadne jednoducho prehodenú cez plece. 
Môžete si vybrať z väčších typov určených na šport, kde jednoducho odnesiete svoj dres, prípadne z menších určených na bežný deň.
Značkové športové kabelky sú veľmi obľúbené u všetkých vekových kategórií. Najznámejší výrobcovia sú Adidas, Nike či Puma. Práve mladšie ročníky si tak často potrpia na značkách. 

Nielen k teniskám

Športová elegancia je pojem, ktorý módni návrhári veľmi neobľubujú. Buď ste iba športový alebo iba elegantný typ. Ale poznáte to. My ženy si vieme skĺbiť všetko dohromady a vo všetkom si nájdeme to svoje. Športové kabelky nemusíte nosiť iba k teniskám a džínsom, čo samozrejme vyzerá vždy štýlovo. Vybrať si peknú kabelku ku nohaviciam a saku do práce dnes nieje nič výnimočné. Len si nájdite tú svoju a podčiarknite tak svoj štýl. Skúste sa poobzerať aj na Bella kabelkách a možno Vám niektorá z našej širokej ponuky padne do oka.