Dynamický život so športovou kabelkou

Určite mi dá každá žena za pravdu, že mať doma jedinú kabelku je nemožné! Nájsť takú, ktorá sa hodí naozaj na každú príležitosť by bolo asi ťažké. Veď aj k takému pohodlnému „domáckemu“ oblečeniu „a lá tepláková súprava“ by spoločenská kabelka nebola to pravé. Preto naša pani móda delí kabelky na viacero typov podľa druhu využitia. A osobitú skupinu tvoria športové kabelky. 

Nielen do posilňovne

Športové kabelky sú veľmi obľúbené hlavne u mladých dievčat a žien. Tento štýl im umožňuje, aby ste ich nosili naozaj kamkoľvek. Sú určené na bežné každodenné nosenie, či už do práce, školy, ale takisto si svoje zastúpenie nájdu aj v posilňovni alebo na prechádzke parkom. 
Väčšinou sú vyrobené z pevnejšieho materiálu, ktorý býva neraz nepremokavý, takže, keď Vás na potulkách zastihne dážď, z ich krásy neubudne.

Všestranné a praktické 

Presne také sú športové kabelky. Ich nositeľky ich milujú vďaka osobitnému štýlu. Väčší obsah umožní do nich dať všetko, čo potrebujeme cez deň mať so sebou. Potrebujete zošity, skriptá do práce alebo do školy a popoludní ešte bežať do fitka? Žiaden problém! Stačí sa prakticky zbaliť a aj legíny s tričkom a teniskami si tam nájdu svoje miesto. 
A pokiaľ cestujete na dlhšiu cestu alebo dovolenku, niet vhodnejšieho pomocníka ako je športová kabelka. Vďaka reflexným prvkom, ktoré sú na niektorých jasne viditeľné, zabezpečí Vašu ochranu na cestách.

Kabelky svetových značiek

Športové svetové značky snáď ani netreba predstavovať. Svoju výrobu odštartovali najskôr kvalitnou športovou obuvou, no neskôr to už boli aj tričká a iný sortiment. A postupne sa pridali aj športové kabelky. Medzi tie najznámejšie patrí značka Adidas, Nike, Puma, ale takisto obľúbená značka Converse a Lonsdale, ktorú obľubujú hlavne tínedžeri. Tieto kabelky majú jedno spoločné – sú univerzálne a hodia sa naozaj každej športožene. Ich majiteľkami sú hrdé ženy, ktoré majú svoj štýl. Dostane ich vo viacerých prevedeniach, nielen do ruky alebo cez plece. Tieto kabelky majú často tvar kufríka, preto sa hodia aj k neformálnemu oblečeniu do kancelárie, ale takisto do školy alebo na nejaký výlet.

So športovou kabelkou to nieje nuda

Ak si vyberiete športovú kabelku, zaručujeme Vám, že Váš život určite nieje nudný a ani nebude. Zabezpečí Vám slobodu a takisto rýchlu premenu počas dňa. Ráno ísť štýlovo do práce alebo do školy a popoludní zase športovo na najbližší tréning. Športové kabelky Vám umožňujú sa hrať s módou a pritom sa zabávať a nebyť spútané. 

Snáď sme Vás inšpirovali a teraz je len na Vás, pre akú športovú kabelku sa na Bellakabelkách rozhodnete.