Kabelky Michael Kors ako pre princezné

Hovorí sa, že za úspechom muža hľadaj šťastnú ženu.  Áno, ale viete milé dámy, kto stojí za peknou módou, novými kúskami, šťavnatými kabelkami? Sú to práve muži. Módni návrhári, dizajnéri, krajčíri... A čo sa našej krásy týka, neraz nás líčia stylisti a češú nás kaderníci. Muži pričuchli k týmto povolaniam a robia to naozaj dobre a s citom. 

A to môžeme povedať aj o módnom dizajnérovi Michaelovi Korsovi. Tento takmer šesťdesiatnik už roky navrhuje kabelky svojej značky pre ženy z celého sveta.

Kto je to Michael Kors?

Michael Kors sa narodil 9.augusta 1959 v New Yorku. Módu začal tvoriť ako veľmi mladý. Vyrastal v odevnom priemysle, preto „jablko ďaleko od stromu nepadlo“. Už ako malý sa namiesto hračiek hrával tak, že tvoril a navrhoval odevy. Postupom času sa vypracoval a založil si svoju značku. Jeho meno sa rýchlo začalo šíriť medzi vybranú spoločnosť. Dnes jeho značka predáva dámske a pánske doplnky, hodinky, šperky, obuv a vône. Poznajú ho ženy na celom svete a kabelku Michael Kors túži mať naozaj každá. 

V čom sú výnimočné? 

Poviete si, že je kabelka ako kabelka. Ale v tomto prípade to vôbec nieje pravda. Kabelky Michael Kors sú založené na kvalite, pretože len máloktorý dizajnér tvorí zároveň aj umenie vo svojich kúskoch. Prepracované detaily, nadčasové strihy, elegancia, to všetko im dáva prestíž. Michael Kors nieje nejaký tuctový návrhár. On sám určuje vlastný smer, ktorý by mnohí tak radi neraz napodobnili. A tým sa každý typ kabelky Michael Kors stáva jedinečný a unikátny. A pokiaľ sa rozhodnete nosiť práve výnimočné kúsky, sama sa budete cítiť výnimočná. 

Kvalita za ktorú si ochotne zaplatíte

Keď uvidíte kabelku Michael Kors, určite na ňu s túžbou pozeráte. Cena pritom vôbec nehrá rolu. Proste ju chcete a ste ochotné zaplatiť čokoľvek. Tak to možno chodí u celebrít, ktoré svoje hviezdne konto naozaj neriešia. Michael Kors je dostupný už aj na našom trhu naozaj v prijateľných cenách aj pre tú najnáročnejšiu nákupnú maniačku. Pokiaľ si aj zadovážite takýto luxusný kúsok, s istotou to nebude kúpa iba na jednu sezónu. Všetky modely tejto značky sú totižto nadčasové. 
Takže radšej jedna kvalitná, ako desať, čo za to nestoja. 

S kabelkou MK pôjdete všade

Neznamená to, že musíte chodiť s tou jednou naozaj všade. Michael Kors myslí na každú jednu dámu a na každú príležitosť. Preto navrhuje viacero typov svojich kabeliek. Už či chodíte do práce a potrebujete byť prudko elegantná, pre Vás sa hodí tzv. „grab“ kabelka tejto značky. Ak máte bežný deň v meste, vhodná je aj kabelka cez rameno. A na večer s priateľmi sa hodí malá crossbody tejto značky, stačí už len zobrať rúž, mobil, peňaženku a ísť. 

Ako viem, že je to Michael Kors?

Je to jednoduché. Svoj punc dáva každej kabelke vlastná značka a výrazné písmená MK. Buď je na kabelke v kruhu ako pečať alebo ako prívesok. Podľa farebného prevedenia môže byť v zlatej alebo striebornej farbe. Niektoré typy majú aj potlač s písmenom MK. 

Záleží na Vás, čo sa páči Vám. Preto sa aj Vy zadovážte aspoň jeden takýto unikát.