Oživte Váš outfit kabelkou!

Leto je už viacmenej v plnom prúde a s ním súvisí aj zmene Vášho outfitu. Oblečenie ako také je veľmi dôležité, avšak často sú ešte dôležitejšie najmä doplnky. Dámska kabelka sa radí medzi najvyhľadávanejšie doplnky v ženskom šatníku. Poznáme kabelky cez rameno, grab kabelky, spoločenské alebo listové kabelky či mnohé ďalšie. Kabelka je povinná súčasť outfitu, avšak nie vždy sa „trafíte“ do aktuálnych módnych trendov a niekedy je výber kabelky skutočne zložitý. Poďme sa však spoločne pozrieť, ako dokážete Váš outfit oživiť a tiež aké sú trendy na tohtoročné leto.

Výber dámskej kabelky na leto 2015

Aj tohtoročné leto so sebou prináša viaceré zmeny oproti vlaňajšku. Do popredia sa dostávajú dámske kabelky, ktoré majú veľmi jednoduchý dizajn. Nezávisle na tom, či si vyberiete kabelku cez rameno alebo spoločenskú kabelku, vyberajte si veľmi jednoduchý dizajn. Dominujú predovšetkým pastelové farby kabeliek, a to v odtieňoch ružovej, oranžovej či žltej. Tieto letné a hravé farby vyniknú na každej žene, pričom dokáže skvele oživiť aj veľmi tmavý outfit. Aby toho nebolo málo, dominujú aj rôzne vzory. Či už staršia alebo mladšia žena si tak pokojne môže vybrať kabelku s kvetmi či kvetinovým vzorom, ktorá zaujme a vytvorí žiadaní efekt v spoločnosti.

Dámska kabelka musí najmä perfektne ladiť

Pri kúpe dámskej kabelky nezávisle na ročnom období majte na pamäti predovšetkým jej zladenie so všetkým Vašim oblečením. Kabelky v čiernej alebo hnedej farbe sú klasikou, ktorá sa však nemusí páčiť každej žene. Leto je práve obdobím, kedy môžete s farbami experimentovať a pokojne si vybrať aj odvážnejšie kúsky. Nebojte sa predovšetkým žiarivých farieb na kabelke, avšak v konečnom dôsledku musí aj Váš outfit pôsobiť zladene. Môžete buď prispôsobiť kabelky k Vášmu oblečeniu, alebo naopak oblečenie ku kabelkám. Nápadité a vzorové oblečenie doplňte jemnou kabelkou, naopak nevýrazný outfit rozžiarte kabelkou, ktorá má potrebné parametre.

Kabelky od BellaKabelky

V našej ponuke si môžete vybrať z rôznych kategórií kabeliek. Osobitný priestor venujte výberu veľkosti a tvaru kabelky. Nižšia žena by si nemala vyberať príliš veľkú kabelku, aby ju ešte viac „nezmenšovala“. V prípade plnších tvarov sa taktiež vyhýbajte aj extrémne malým kabelkám a voľte radšej strednú zlatú cestu. Veríme, že si v našom kabelkovom raji vyberiete aj Vy svoju novú dámsku kabelku!