Pozrite sa na kabelky tohto leta!

Už dávno nepredstavujú len funkčný doplnok. Dámske kabelky sa stali štýlovou súčasťou outfitu žien, ktoré aj vďaka nim dokážu zaujať a vzbudiť pozornosť v spoločnosti. Obyčajný outfit a oblečenie sa aj za pomoci dámskych kabeliek dokáže zmeniť na niečo nezvyčajne krásne. Veľké či malé, jednoduché, ale aj komplikovanejšie kabelky, tašky či ruksaky sú už neodmysliteľnými spoločníkmi. Aby ste však neustále držali krok s dobou, inšpirujte sa kabelkami tohto leta.

Základom je biela kabelka

Ak hľadáte alternatívnu farbu k čiernej, siahnete väčšinou po hnedej kabelke. Ako keby však zabúdame aj na minimalistické biele kabelky, ktoré máme spojené výhradne so spoločenskými udalosťami, ako je napríklad svadba či iné. Nie, bielu kabelku si nemusíte zobrať len vtedy. Všetky kabelky v bielej farbe predstavujú akúsi čistotu, sviežosť a v lete sa hodia prakticky ku všetkému. Od práce až po pláž – bielu kabelku využijete na rôznych miestach. Dajte si však pozor len na jej prípadné zašpinenie – nie často sa dá znečistenie aj efektívne odstrániť.

Pestré kabelky pre ženu v každom veku

Výrazná farebná kabelka je určite oživením outfitu každej jednej z nás. Nezávisle na tom, či si zvolíte kabelku červenú, modrú, žltú, zelenú alebo inú sýtu letnú farbu, prospeje Vám to. V tejto chvíli naizaj zahoďte všetky predsudky a taktiež vynechajte aj rady odborníkov. Je leto – čas zábavy, oddychu, radosti, ku ktorému jednoznačne patria živé farby. Ak chcete aj Vy žiariť v spoločnosti, pestrá kabelka je jednou z povinných súčastí.

Taška či kabelka so strapcami

Bez nej by sme jednoducho tento článok nemohli napísať. Strapce sú obrovským hitom kabeliek súčasnosti a nebude to platiť len pre toto leto. Sú hitom tak na kabelkách, ako aj na iných doplnkoch či oblečení. Drvivá väčšina kabeliek so strapcami je kožená či semišová. Skvele doplnia outfit každej ženy, keďže vyzerajú honosne. Tento typ kabeliek sa dá nosiť tak do práce, ako aj na festivaly či prechádzky v parku. Budete vyzerať ako v štýle 70. rokov, len o niečo modernejšie.

Spájajte farby – dosiahnete zaujímavý outfit

Kabelka len v jednej farbe? Tak to už dávno nie je pravidlom. Ak poškuľujete po tomto novom dámskom doplnku, určite ste si všimli narastajúci počet kabeliek dvoj či trojfarebných. Držanie iné, telo kabelky iné a často ešte nejaká zvyšná časť v inej farbe. Nebojte sa, nebudete vyzerať ako kanárik. Farby sú k sebe dokonale zladené a opäť raz dosiahnete celistvý dojem.