Ruksak - štýlový pomocník

Ruksak je po kabelke druhým najvyhľadávanejším doplnkom, ktorý dámy čoraz viac preferujú. Má množstvo výhod, preto ho vôbec netreba zatracovať. Ruksak je teraz veľmi moderný doplnok ako k športovému, tak i mierne elegantnému štýlu. 

Dnes Vám povieme o všetkých prednostiach tohto šikovného pomocníka a verím, že každá jedna žena si v ňom nájde záľubu.

Nielen do školských lavíc

Ruksak sa už dávno nespája iba so školou a školskými lavicami. Dnešné batohy sú naozaj dizajnovými kúskami. Módni návrhári stále vylepšujú ich tvar a dizajn tak, aby boli nositeľné aj na bežné nosenie. Vhodné sú aj do práce, do mesta, do školy, všade, kde chcete vyzerať štýlovo. 
Takže kľudne môžete vystriedať svoju kabelku a nahradiť ju štýlovým ruksakom. Navyše budete vyzerať cool, pretože je to horúci hit sezóny.

K čomu ruksak nosiť?

Každá máme už svoj štýl obliekania, preto je dobre si vybrať taký ruksak, ktorý vystihuje celú našu osobnosť a hodí sa ku nám. Tak ako bežne nosíte kabelku, tak ju len vymeňte za ruksak. Cíťte sa opäť slobodne, tak ako keď ste boli na strednej a pritom buďte o krok vpred. 
Vybrať si môžete z rôznych veľkostí, menší, stredný, väčší. Záleží na Vás, k čomu ho budete nosiť a čo v ňom najčastejšie budete nosiť. Ak ho chcete len do práce, či bežne do mesta, postačí Vám aj menší. S istotou tam vojde peňaženka, mobil, kľúče a všetky iné potrebné drobnosti.
No, ak chodíte do školy, vyberte si taký, aby sa tam zmestili aj zošitu typu A4. 

Univerzálny doplnok 

Ruksak je naozaj univerzálny doplnok, ktorý nikdy nevyjde z módy. Dnes je móda naozaj pestrá a je si z čoho vyberať, no niekedy si ani nedokážeme z toľkého množstva vybrať. Väčšina žien, keď si zakúpi jeden ruksak, tak si ho zamiluje, že určite si časom zakúpi aj druhý. Okrem toho, že je to módna záležitosť, navyše je aj veľmi praktický a šetrný k našej chrbtici. Veď to poznáte, ako neraz s ťažkou kabelkou chodíme vytočené na jednu stranu. Ruksak rovnomerne zaťažuje našu chrbticu, pretože váha v ňom je rovnomerne rozložená a my sa tak nehrbíme ani nevytáčame do jednej strany. Treba si správne nastaviť popruhy. Každý ruksak má nastaviteľné popruhy na potrebnú veľkosť. 

Materiály, typy 

Retro a vintage ruksaky sú dnes top a sú veľmi obľúbené najmä u mladých dievčat. Vybrať si môžete naozaj širokú škálu vzorov a farieb. Každý takýto ruksak má zapínanie na pracky a sťahovaciu šnúrku, alebo na zips s predným vreckom. Väčšinou je to kombinácia látky a koženky, ale dostať aj eko kožené ruksaky so zlatými alebo striebornými aplikáciami. 

Veríme, že túto sezónu aj Vy siahnete po nejakom ruksaku a vyštartujete do ulíc so štýlom. A pokiaľ chcete aj viac luxusu, pozrite sa na ruksaky Michael Kors.  Sú luxusné, krásne a zároveň tak jednoduché svojím dizajnom, že určite vydržia aj pár sezón.