Spoľahlivý spoločník aj v najťažších chvíľach

Prvý školský batoh pre deti musí byť zvyčajne predovšetkým ľahký, ergonomický, jednoducho manipulovateľný a bezpečný.Mnohé deti prikladajú obzvlášť veľký význam aj dizajnu: vyberajú často z dinosaurov, motívov Star Wars, z princezien, zvieravích a iných prevedení.

Keď do hry pri výbere batoha vstupuje stredná škola

Avšak minimálne s prekročením prahu strednej školy sa požiadavky menia a staré dizajny sú  všetko, len nie in, pričom dôležitú úlohu pri výbere začína hrať dostatočná objemnosť. Do batoha sa musí vmestiť kvantum kníh, zošitov a všakovakých pomôcok. Batohy primárne slúžia ako batožina do školy, často ale sprevádzajú študentov aj vo voľnom čase, čím sa zvyšujú požiadavky na ich kvalitu a pohodlie pri nosení. A v konečnom dôsledku aj dizajn. Okrem dostatočného priestoru na učebnice by mali byť stredoškolské tašky do školy vybavené vreckom na mobil, doklady a fľašu či iné nevyhnutnosti.

Dôležité je množstvo vnútorných priečinkov a kvalitné polstrovanie

Klasický batoh sa vyznačuje veľkou priehradkou pre knihy a zošity ako aj menšími priečinkami pre perá, pravítka a pod.. Ak má batoh polstrované, nastaviteľné ramená, môžu študenti jeho aj zvýšenú váhu dobre zvládnuť. Pri výbere sa určite obráťte na vaše dieťa a spýtajte sa ho, čo potrebuje. Napokon ho bude nosiť ono, nie vy. V závislosti od potrebných predmetov sa odvíja aj požadovaná objemnosť a počet priečinkov batohu.

Často sú rozhodujúcimi detaily, a tak je to aj pri školských batohoch. Či sa ten hrubý obal na zošity do batohu skutočne vojde zistíte, až to skúsite.  A či je bočný priečinok dostatočne veľký pre fľašu a popruhy skutočne sedia, musí byť precízne otestované.

Oplatí sa teda aj pri online objednávaní uistiť, či batoh spĺňa potrebné kritériá.   Školský batoh pre stredoškolákov už totiž dávno neslúži iba na nosenie kníh a učebníc, ale je to dôležitým módnym doplnkom pre násťročných chlapcov i dievčatá. V našom eshope ponúkame trendové školské batohy pre stredoškolákov v rôznych farebných prevedeniach a štýloch a sú zároveň elegantné a moderné.