Štýlové kabelky do ruky

Každá žena má svoj obľúbený spôsob, ako nosí kabelku. Niektoré uprednostňujú kabelky cez rameno, ale iné naopak, preferujú ich nosenie v ruke.Kabelky do ruky sú teraz veľkým módnym hitom. Aj ja som si spravila malú sondu, aby som vedela, čo práve letí a čo je in. Tak sa na to pozrime. 

Už ťa nikdy nepustím!

To presne povedala jedna pani, keď v obchode uvidela práve tú svoju vysnívanú kabelku. Veru, aj do kabelky sa dá zamilovať na prvý pohľad. Nájsť tú svoju pravú je niekedy problém. Tak ako svoju skutočnú lásku. V obchodoch je široká škála výberu, farebné, veľké, malé, s ramienkom. No keď sa vyberiete sondovať tak ako ja, zaručujem Vám, že by ste si vybrali aj viacero takých kúskov.

Kabelky do ruky vhodné pre každú dámu 

Či ste už trendová mladá kočka, dáma, ktorá chodí často do spoločnosti, alebo praktická žena, kabelku do ruky ocení každá z Vás. Len si vybrať ten správny typ. 
Môžu mať rôzne tvary. Moderné a veľmi trendy sú hranaté tvary, oblúkové ale aj kabelky typu kufrík. Každá z nich sa hodí k inému outfitu. 
Kabelky do ruky možno rozdeliť do skupín aj ako „grab kabelky“.  Sú to elegantné kabelky väčšinou oblúkového alebo hranatého tvaru. Sú elegantné, s krátkou rukoväťou a neraz majú dlhý popruh. Ďalším jedinečným kúskom, na ktorý natrafíte v obchodoch, je kabelka alias batoh. Má dvojité využitie vďaka dlhému popruhu a trom skobám vzadu ju dokážete rýchlo premeniť na užitočný batoh. Túto kabelku možno nosiť v ruke, na predlaktí, cez rameno ale aj ako spomínaný batoh. Pre tie, ktoré obľubujú minimalizmus a jednoduchosť je vhodná kabelka do ruky typu „tote“. Je vhodná na každodenné nosenie a dodá vášmu outfitu eleganciu a šmrnc.

Najhorúcejší hit!

Skôr mladšie dievčatá ocenia dizajn aktoviek. Nosí sa v ruke, ale väčšina z nich má aj dlhý popruh, takže prakticky ju viete nosiť aj cez rameno alebo ako crossbody. Čiže jej využiteľnosť je široká na rôzne príležitosti. Aktovky sú ako elegantné, tak aj športové. Najväčším favoritom sú veselé a pestré potlače, bodky, sovičky, motýliky, zvieratá, ale sú aj jednofarebné. Tieto kabelky sú doplnené ešte o jedno alebo dve vrecká na prednej strane.

Jesenná paleta

Čo sa farieb týka, momentálne sú najviac dostupné tmavé odtiene, prevažuje čierna. Aj keď je čierna farba kabeliek in, dajte prednosť farebným odtieňom. Momentálne sa nosí aj bordová, sivá, hnedá, tmavomodrá a vojenská zelená. Keď to všetko správne namiešate a doladíte, uvidíte, že aj ten najtmavší deň sa premení na niečo pekné a príjemné aj vďaka Vašej novej kabelke do ruky.

Pokiaľ Vás v týchto sychravým dňoch nebaví behať po obchodoch, využite z pohodlia Vášho domova možnosť nákupu cez internetové e-shopy. Možno naďabíte aj na nejaký zľavnený kúsok. Tak chyťte si tú svoju kabelku do ruky a už ju nepustite!