Univerzálna kabelka pre každou ženu!

V záplave trendov, ktoré sa sem valia z každej strany, si mnohé ženy povzdychnú nad výberom tej vhodnej kabelky. Trendy sa netýkajú len kabeliek samotných, je to aj móda z oblasti oblečenia či doplnkov. Tieto všetky faktory treba zosúladiť, čo však nie je jednoduché. Ste pracovitá úspešná žena, ktorá chce vyzerať neustále dokonale? Univerzálna kabelka nie je rozhodne na zahodenie, preto sa v tomto článku bližšie obzrieme za podľa nás najuniverzálnejším typom kabelky. Či bude táto kabelka aj pre Vás taká univerzálna a či bude aj Vašim verným doplnkom, záleží len a len od Vás.

Kabelka, čo má tvar

Ak by ste pátrali presne po týchto kabelkách, odporúčame Vám zadať do vyhľadávača frázu ako „structured bags“. Práve „štruktúrované kabelky“, ako možno tento typ kabeliek nazvať, sa vyznačujú jasným tvarom a rysmi, ktoré sú nezameniteľné. Hovoríme o kabelkách, ktoré majú plochý a širší spodok, ideálne spevnené strany a taktiež krátke uši. O veľkosť kabelky či prípadný objem nemusíte mať vôbec obavy, keďže do kabelky sa toho vmestí skutočne veľa. Nie veľmi často sa pri tejto dámskej kabelke stretnete aj s predĺženým pútkom. Takéto tašky, ako možno kabelky tohto typu nazvať, sú veľmi odporúčané z radov rôznych stylistov a trendsetterov. Žena by mala kabelku nosiť poriadne uchopenú v ruke, prípadne by ju mala mať na predlaktí.

Štruktúrovaná kabelka ako novinka tohto roku?

Nie, nie. Musíme priznať, že takáto dámska kabelka skutočne nie je novinkou. Je to vždy len otázkou času, kedy opäť príde do módy a kedy opäť zažiari naplno. Pravdou však je, že každý nový pokus so sebou prináša niečo nové a rozhodne kabelka nie je „tá istá“, aká bola naposledy. Zmeny sa dotýkajú predovšetkým lepšieho materiálu, omladeného dizajnu, jednotlivých kriviek a podobne. U žien takmer vždy zoženú aj dostatočne veľký úspech. Predsa len ich kombinácia s elegantným, ale aj jemne športovým oblečením je pomerne jednoduchá a v podstate vždy záleží len na vhodnom výbere farby.

Akú farbu dámskej kabelky zvoliť?

Ako sme napísali pár riadkov vyššie, dôležitý je výber farby kabelky. Neutrálne odtiene kabeliek sú akousi klasickou, medzi ktorú zaraďujeme napríklad čiernu, hnedú a iné letné farby. Sú tu však aj zaujímavé pastelové farby, ktoré dokážu ozvláštniť Váš outfit a rozhodne Vás o pár rokov omladiť. Tak, ako sa rozhodnete Vy? Poviete novým štruktúrovaným dámskym kabelkám povestné „áno“ alebo ich zavrhnete a zostanete pri overenej klasike?