Viete si kabelku zladiť k zimným outfitom?

Väčšina žien má tendenciu vlastniť rôzne kabelky, ktoré potom nosia k rozličným outfitom a v rôznych ročných obdobiach. Ak sa chystáte si zaobstarať novú kabelku, ale trápite nad tým, ako ju dokonale zladiť so svojím outfitom v tejto zimnej sezóne, nechajte si poradiť od nás. Veríme, že s našou pomocou bude vaša nová kabelka skvelým doplnkom, ktorý s radosťou budete nosiť počas chladných, zimných mesiacov.

Kombinácia kabelky so zimným kabátom alebo bundou

V zime tradične najväčším a najvýraznejším kúskom oblečenia sú práve kabáty a bundy, preto je vhodné novú kabelku nakombinovať práve s nimi. Zo zásady však nemusíte voliť outfit a kabelku v rovnakej farbe. V tomto prípade ide skôr o zosúladenie štýlu. K páperovej bunde si skúste vybrať skôr neformálnejšiu kabelku a k sofistikovanému zimnému kabátu zas elegantnú kabelku.

Nezabúdajte ani na primeranú veľkosť. Keďže zimné bundy a kabáty sú vo väčšine prípadov mohutné, nová kabelka, by sa nemala na vašom ramene či zápästí strácať. Nafúknutá a vyslovene športová bunda s mini kabelkou môže vyzerať dobre akurát tak v cirkuse.

Kožený tón v tóne

V chladnom počasí radi siahame po teplejších a odolnejších materiáloch, ako je napríklad koža. Čierna kožená obuv je nesmrteľnou klasikou a väčšina žien má tendenciu ju zladiť s kabelkou rovnakej farby. Takáto kombinácia zaručene žiadnym módnym prehreškom nebude, ale rozhodne s ňou ani extra neohúrite.

Zapamätajte si, že pravidlo, ktoré diktuje jednofarebnosť obuvi a kabelky, už neplatí. Omnoho dôležitejšie je zladiť materiál a čo sa týka farieb, snažte sa skôr vytvoriť harmonický celok. Nebojte sa skombinovať čierne kožené čižmy napríklad so sivou koženou kabelkou. Ak ste dostatočne sebavedomá a chcete svetu ukázať svoj zmysel pre módu, pokojne siahnite aj po striebornej farbe, ktorá s tmavými čižmami vytvorí originálny a mrazivý akcent.

Vyhrajte sa s farbami novej kabelky!

Počas zimy môžeme na ulici vidieť tradičnú módnu uniformitu v podobe tmavých farieb. Aj keď nám v zime slniečko svieti trochu pomenej, nič vám nebráni rozžiariť si deň po svojom. Vyjdite zo svojej komfortnej zóny a zaobstarajte si novú kabelku, ktorá bude svietiť už z diaľky. Či už vyrazíte von v striedmych tmavých, svetlých alebo zemitých odtieňoch, skúste svoj outfit oživiť kabelkou napríklad v žiarivej žltej, sýtej ružovej, kráľovsky modrej alebo výraznej fialovej. Nezabúdajte však, že vaša nová kabelka by mala byť vyslovene jednofarebná a jednoduchého strihu.