Zabudnite na staré listovky!

Akýmsi hitom tohto roku sú rozhodne listové kabelky. Aby sme však boli presní – nový typ listových kabeliek, ktoré už badať aj v slovenských uliciach v rukách viacerých žien. Módni návrhári, ešte niekedy v minulosti, navrhli listové kabelky tak, aby neboli príliš objemné, ale aby sa do nich aj napriek tomu vmestilo množstvo vecí. S odstupom času možno povedať, že sa im to skutočne aj podarilo. Okrem ich objemu „tak – akurát“ kabelky disponujú aj dvomi možnosťami ich nosenia. O tom všetkom si napíšeme práve v tomto článku.

Užitočné dámske listové kabelky

Ako sme už vyššie uviedli, dámske kabelky listové sú skutočne všestrannými pomocníkmi. Tento módny doplnok si obľúbia tak elegantné, ale aj športovo naladené ženy. Nosiť sa dajú buď klasicky – držaním v ruke alebo prehodením cez rameno, keďže viaceré modely disponujú aj touto možnosťou. Nosenie kabelky v ruke je oveľa elegantnejšie, na strane druhej je to často aj dosť nepraktické. Hovorí sa, že žena s kabelkou v ruke je ďaleko sebavedomejšia ako tá, ktorá si kabelku prehodí cez rameno. Posúďte sami, či je to skutočne tak, avšak aj v našej ponuke nájdete obe spomenuté možnosti. Okrem rôznych typov nosenia kabelky disponujú aj rôznymi farbami, zámkami na zapínanie a inými doplnkami.

Aký trend udáva móda pri listových kabelkách?

Fashion trendy sú pomerne jasné. Netreba sa príliš držať štandardných kabeliek, ktoré nájdete takpovediac v každom obchode. V súčasnosti sú najmodernejšie tie listové kabelky, ktoré sa nosia ako prstene alebo pretiahnuté pásikom cez vrchnú časť dlane. Okrem týchto kabeliek sú to aj rôzne ďalšie, predovšetkým extravagantnejšie kúsky, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. Ak ste doteraz nemali dôvod na to, aby ste si zakúpili aj o niečo viac extravagantnú kabelku, práve sme Vám ho dali. Kabelka by mala byť vždy zladená k Vášmu outfitu, aspoň čo sa farby týka. Neplatí teda, že v móde sú rôzne výstrelky v podobe pestrofarbného outfitu doplneného o celkom krikľavú dámsku kabelku.

Listová kabelka na prechádzku či do spoločnosti

Drvivá väčšina žien si listovú kabelku zvolí len v prípade večere, slávnostnej udalosti alebo inej príleži tosti, kde sa cení noblesa a elegancia. Málo žien si ju vezme v prípade prechádzky či do práce alebo školy. Predsa len, nezmestí sa do nej tak veľa doplnkov a vecí, aby uspokojila často náročné požiadavky zo strany žien. Listové kabelky však pokojne schovajú všetky Vaše „šminky“, peňaženku aj smartfón. Aj v našom eshope sa nachádzajú viaceré typy, ktoré disponujú o niečo väčším objemom, pričom takto veľké listové kabelky ešte stále pôsobia elegantne a dôstojne.