Ako sa nezblázniť z výberu kabelky či ruksaku

Potrebujete kabelku či ruksak pre seba alebo ako darček pre niekoho blízkeho? Vaše kroky budú určite smerovať na bellakabelky.sk, pretože tu nájdete skutočne široký výber a za skvelé ceny. Ale ako však spomedzi viac ako 4000 kabeliek a ruksakov vybrať ten pravý kúsok, ktorý bude presne napĺňať vaše požiadavky? Vďaka nášmu návodu a užitočným filtrom to bude skutočne hračka. Čítajte ďalej.

Jednotlivé kategórie produktov

Pri výbere určite máte rôzne viac či menej špecifické požiadavky, ktoré vám výber zúžia. Môže to byť farba, tvar alebo pokojne aj cena. Tieto požiadavky samozrejme môžu byť ľubovoľne nakombinované, záleží len od toho, ako vyhranené máte preferencie. Na hlavnej stránke bellakabelky.sk nájdete v hornej časti prehľadné menu, ktoré zahŕňa hlavné kategórie ako kabelky, peňaženky, ruksaky, tašky, šperky a doplnky alebo aj obľúbené kategórie ako výpredaj a novinky. Preto ak viete hlavnú kategóriu, vaše kroky by mali smerovať práve sem.

Ak máte presnejšie požiadavky, vyberte si niektorú z daných podkategórií -  napríklad v rámci ruksakov máte na výber dámske, unisex, Michael Kors alebo školské ruksaky. Výber sa vám tak ešte viac zúži – presne podľa vašich predstáv.

Príklad: hľadáte kabelku na ples. Zvolíte si preto „kabelky“ a následne možnosť „spoločenské“.

Filter kabeliek, ruksakov, peňaženiek...

 

Môžete na to ísť však aj z iného súdka – využiť jednoduché filtre, ktorými si produkt špecifikujete. Napríklad si zvolíte dostupnosť, vyberiete požadovanú farbu či preferovaný materiál. Alebo si vyberte podľa veľkosti, obľúbeného typu zapínania či dokonca značky. Kombinujte tieto filtre úplne ľubovoľne a pokojne si zvoľte aj viac možností! Je to len na vás. 

filter.jpg

Príklad: hľadáte dámsky čierny ruksak, strednej veľkosti, ktorý však chcete mať čím skôr doma, pretože je to darček pre priateľku, ktorá má o pár dní narodeniny. Zvolíte preto kategóriu „ruksaky“ a možnosť „dámske“. Vyberiete možnosť skladom (aby ste dlho nečakali na objednávku) a zvolíte čiernu farbu. Na materiáloch, značke ani zapínaní vám nezáleží, takže tieto filtre nevyplníte. Vyberiete preto už len veľkosť „stredná“

Ak vaše predstavy nie sú úplne vyhranené, inšpirujte sa v rámci top produktov, ktoré sú obľúbené medzi inými používateľmi alebo si jednoducho vyberte podľa svojho rozpočtu – ceny a zoraďte si produkty od najlacnejších alebo aj najdrahších. Stále si neviete rady? Vôbec nič sa nedeje. Tak ako v kamennom obchode, tak aj na bellakabelky.sk vám s výberom kabelky, ruksaku či iného tovaru rád pomôže náš odborný personál. Využite chat vpravo dole a pýtajte sa na čokoľvek, čo potrebujete vedieť. Je to skutočne takto jednoduché – bez jediného háčika. Tak si poďte vybrať aj vy.