Ako si vybrať ruksak podľa typu použitia?

Zrejme všetci máme ruksaky spojené v súvislosti so školou alebo cestovaním. V poslednej dobe sa však ruksaky objavujú aj vo svete módy a snažia si pre seba ukradnúť prvenstvo obsadené kabelkami. Ruksak teda nemusí byť len športový, ale aj roztomilý a elegantný spoločník na ceste do práce, na nákupy alebo len tak na kávičku do mesta. Možností je veľa, ale viete si vybrať správny ruksak?

Ruksak namiesto kabelky

Módna vlna v podobe trendy ruksakov pokračuje aj tento rok a dokonca by sa dalo povedať, že zosilňuje. Ruksaky sa perfektne hodia k  ležérnemu, ale aj k elegantnému štýlu , a preto ich s pokojným svedomím môžete vymeniť za kabelky . Veľkosť a štýl si vyberajte podľa účelu ich nosenia. Nebojte sa ani zaexperimentovať a hľadať protiklady. Akonáhle okúsite čaro ruksakov , pocítite tú neskutočnú slobodu a voľnosť, ktorá zaistí, že kabelky pôjdu na istý čas bokom.

Štýlový a sofistikovaný ruksak do práce

Klasický biznis štýl volá po čistých líniách a jednoduchom dizajne so štipkou sofistikovanosti. Ak potrebujete, aby sa do Vášho ruksaku zmestil notebook, dokumenty a k tomu ešte nejaké drobnosti, zvoľte si väčší ruksak. Najlepšie spravíte, ak si vyberiete kožený ruksak v tmavých alebo pastelových farbách , ktorý bude zodpovedať Vášmu pracovnému dress codu.

Keď sa ide na výlet

Cesta za dobrodružstvami si vyžaduje väčší a kvalitný ruksak. Ideálny ruksak na výlet by mal byť spratný, dostatočne priestranný, ľahký a odolný . Pre tých, ktorí obľubujú skutočne náročný terén a v žilách im koluje adrenalín, odporúčame štýlový športový ruksak, do ktorého zmestíte všetko potrebné na túru a pobyt v horách. Dámy si zas môžu vybrať ruksak na výlet v trendy fialovej farbe, ktorý je dostatočne priestranný a vyrobený z vodeodolného materiálu.

Ruksak do mestskej džungle

Pod pojmom mestský ruksak si môžete predstaviť aj tradičný ruksak, ktorý si môžete so sebou zobrať na prednášky alebo na nákupný maratón , prípadne s ním vyraziť na kávičku s kamarátkou. Nevyberajte si tak ruksak, v ktorom sa budete musieť zbytočne dlho prehrabávať. Vyhrať sa môžete aj so štýlom a vybrať si ruksak v metalickej farbe alebo roztomilý mini ruksak.