Ako zladiť šperky s kabelkou?

Potreba ladiť farbu topánok s farbou kabelky už našťastie vyšla z módy a do popredia sa tak dostali nápadité farebné kombinácie. Určité pravidlá a známky dobrého vkusu by však mala mať v oku každá žena. Dnes vám preto dáme pár tipov, ako zladiť krásne šperky  k vašej obľúbenej kabelke.

Že ste toto nikdy neriešili? A vyberali ste si dosiaľ šperky, ktoré vám v tú chvíľu padli do oka? Nie, nebojte sa, nie je to žiadny prešľap a úplne vám rozumieme. Chceme vás len trochu pri ladení šperkov a kabelky usmerniť. To znamená, že určite v tejto chvíli nemusíte utekať do najbližšieho obchodu so šperkami a vykúpiť ho.  Zladiť môžete aj tie šperky, ktoré už vlastníte alebo sa porozhliadnite na našom e-shope. Ponuka šperkov je u nás bohatá. Stačí vziať do úvahy len niekoľko základných pravidiel a dokonalá harmónia kabelky a šperkov je na svete.

Šperkom k dokonalosti

Tak ako hrá farba dôležitú úlohu pri výbere outfitu, rovnako je to aj pri výbere šperkov a kabelky. Či skôr jej kovových komponentov. Ak má kabele kovové časti v zlatej farbe, aj šperky by ste mali vyberať v rovnakej farbe, tak aby  za svetla krásne hádzali odlesky ako kabelka. Kombinácia striebornej a zlatej sa jednoducho bije.

Výrazná kabelka - decentné šperky

Ak máte vzorovanú kabelku alebo s iným výrazným motívom či do oči bijúcou farbou, v tom prípade dajte ruky preč od výrazných šperkov. Vyberte si teda jednoduché, minimalistické šperky, ktoré budú nežné, ženské a nebudú pútať zbytočne pozornosť. Nechcete predsa vyzerať akoby ste sa práve chystali na divoký bašavel.

Príležitosť

Pri výbere kabelky určite každá z vás zohľadňuje aj to, na akú príležitosť ju bude nosiť. Idete do práce, do školy, do mesta, do divadla, na nákupy alebo na oslavu? Rozlišujte medzi formálnou a neformálnou udalosťou. Asi by ste nikoho neohúrili v krásnych elegantných šatách s clutch kabelkou, ak by ste si k takémuto outfitu vzali šperky s ležérnym až športovým nádychom. A s lacnou bižutériou tiež neurobíte dieru do módneho sveta. Ku večernej kabelke sa určite nechodia žiadne výstredné šperky v bláznivých farbách, či nejaké kožené a textilné náramky. Pekný retiazkový náramok, jeden výrazný prsteň a efektný náhrdelník sú kombináciou, ktorá bude dokonale ladiť s večernou kabelkou.