Aký školský ruksak si vybrať?

Príchod nového školského roka je tu čo nevidieť. Menšie deti sa zrejme do školy tešia, no čo teenageri? Tých je celkom náročné nadchnúť pre školské povinnosti. No taký nový školský ruksak môže byť svetlou nádejou, že sa študenti budú do školy aspoň trochu tešiť. Tak, čo? Máte už ten svoj ? Ak neviete, aký si vybrať, nechajte sa trochu inšpirovať.

Výber školských ruksakov pre žiakov na základnej škole a pre teenagerov sa líši. A to vo všetkých smeroch. Stredoškolák si nový ruksak do školy vyberá sám a na základe trendy pútavého dizajnu. To znamená, že s prvými krokmi smerujúcimi do triedy, musí školský ruksak už z diaľky kričať: „Som ten najštýlovejší ruksak na škole.“

Ruksak musí ladiť

Žiadne rozprávkové postavičky, žiadne poníky či autíčka a superhrdinovia. Z toho už dávno vyrástli. Školský ruksak pre teenagera musí korešpondovať s jeho jedinečnou osobnosťou. A asi nám každý teenager dá za pravdu, že je situácia, kedy má váš spolužiak presne taký istý ruksak ako vy, nočnou morou. Našťastie, náš e-shop ponúka široký sortiment dámskych ruksakov, vďaka čomu si každý teenager vyberie presne ten svoj vysnívaný.

Veľmi obľúbené sú u študentov látkové ruksaky s najrôznejšími motívmi. Dievčatá si tak môžu vyberať z pestrej ponuky kvetovaných či rôznych geometrických prevedení. Horúcim trendom sú plameniaky a jednorožce, no zaujať môžete aj netradičným tvarom s nádychom nostalgického retra. Chalani zas môžu siahnuť po jednofarebných školských ruksakoch. Tí odvážnejší by si určite mali zaobstarať školské ruksaky vo výrazných farbách alebo s potlačou smajlíkov, ktoré vás odlíšia od všedného priemeru.

 

8U59.n6926.jpg

Kvalitné spracovanie

Školské ruksaky pre teenagerov sa vzhľadovo trochu líšia od školských ruksakov pre malých školákov, no kvalita použitých materiálov je rovnako vysoká. Na ich výrobu sa používajú najnovšie technológie ako je polstrovanie a ergonomicky tvarovaný chrbtový systém tak, aby aj chrbát teenagera bol chránený a nosenie školského batohu bolo maximálne pohodlné. Výhodou batohov pre študentov je to, že mnohé z nich majú vo svojom vnútri priamo zabudovanú priehradku, do ktorej sa zmestí menší notebook.

Školský a mestský ruksak v jednom

Študenti už väčšinou toho veľa do školy nenosia a učebnice či zošity si v drvivej väčšine nechávajú v školskej skrinke. V školskom ruksaku nosia v konečnom dôsledku len minimum vecí a úprimne, zrejme najviac miesta v ňom im zaberie desiata. Ak patríte do tejto skupinky študentov aj vy, určite sa poobzerajte po menších ruksakoch do školy s jednoduchšou konštrukciou, ktoré sa zároveň vyznačujú aj ultra nízkou hmotnosťou. Mnohé z nich potom využijete napríklad aj ako štýlový mestský ruksak.