Budúcej maminke spraví veľkú radosť taška pre mamičky

Boli ste pozvaná na párty pre nastávajúcu mamičku, ktorej sa vo svete hovorí  aj Baby Shower? Skvelé! A máte už vybratý darček? Ak nie, vieme, čo nastávajúcu mamičku najviac poteší. Je ňou štýlová prebaľovacia taška z našej ponuky. 

Väčšina budúcich mamičiek vám povie, že najviac ocenia tie darčeky, ktoré sú praktické, určené nielen pre bábätko, ale i pre mamičku a uľahčia im prípravu na príchod dieťatka. A taška pre mamičky je presne ten darček, ktorý spĺňa všetky atribúty. Stačí si len vybrať z našej ponuky.

Ak viete, aké farby, dizajn, či prevedenie budúca mamička preferuje, výber prebaľovacej tašky bude pre vás hračkou. Ak nie, nevadí. Veríme, že naše tašky pre mamičky sú natoľko štýlové a univerzálne, že nad nimi zaplesá srdce každej mamičky bez výhrad. A navyše, mnohé tašky pre mamičky z našej ponuky sú vyhotovené v unisex dizajne , ktorý ocení aj budúci otecko. 

Ruksak pre mamičky

Bodkovaný set pre mamičky

Ak chcete budúcu maminku obdarovať skutočne kvalitnou a plne vybavenou prebaľovacou taškou, poobzerajte sa po úchvatnom bodkovanom sete pre mamičky v piatich farbách . Taška na prebaľovanie dieťaťa je vybavená termo izolovaným obalom na fľašu , ktorý udrží nápoj teplý až na 4 hodiny. Rovnako disponuj aj prebaľovacou podložkou , ktorá uľahčí každý pobyt s dieťatkom na čerstvom vzduchu. A v neposlednom rade v tomto sete nechýba ani obedová taštička a množstvo priehradiek.

Priestranná a štýlová taška pre mamičky

Mamička, ktorá pracuje aj popri materskej určite ocení veľkú tašku pre mamičky , do ktorej okrem výbavičky pre bábätko pohodlne zmestí aj tablet, diár, telefón a dokonca aj menšiu kozmetickú taštičku. Prebaľovacia taška je neskutočne priestranná a pritom nepôsobí robustne. Práve naopak, jej dizajn je maximálne štýlový a verte nám, že ju využijete aj vtedy, ak práve nepôjde s drobcom na prechádzku. Vďaka prídavným popruhom, je možné tašku pripevniť na akúkoľvek typ kočíka.

Taška pre mamičky

Namiesto tašky vyskúšajte ruksak pre maminky

Ak viete, že budúca maminka je otvorená novinkám a nelipne len na overenej klasike, podarujte jej namiesto tradičnej prebaľovacej tašky ruksak pre mamičky . Batoh je prispôsobený potrebám aj tých najnáročnejších mamičiek. Schovajú doň všetko potrebné pre dieťatko a nájde sa tam miesto aj pre osobné veci mamičiek. Batoh je z pevnej a odolnej tkanej textílie , ktorá odolá aj hrubšiemu zaobchádzaniu a hlavne vás nesklame v stresových situáciách. Vonkajšie vrecko batohu pre maminky je termo izolačné a zmestia sa doň až tri fľašky. Čerešničkou na torte je, ako inak, trendy dizajn a dokonalé spracovanie. Batoh je vynikajúcou voľbou pre aktívne mamičky, ktoré s dieťatkom veľa cestujú.