Čierny piatok zavítal aj do Bella kabeliek!

Zbožňujete  výpredaje a vždy dokážete uloviť tie najlepšie kúsky za skvelé ceny? Potom určite viete, že najväčší sviatok všetkých milovníkov nakupovania prichádza! Black Friday alebo Čierny piatok je známy po celom svete ako deň (alebo dokonca hneď niekoľko dní) najlepších výpredajov a bezkonkurenčne nízkych cien. Nenechajte si ho preto ujsť ani na Bella kabelky a vyberte si svoju vysnívanú kabelku, tašku, ruksak či peňaženku v zľave, za výborné ceny. Chcete vedieť, čo všetko sme si pre vás pripravili?

Kabelky na každú príležitosť

Kabelka je neoddeliteľnou súčasťou každej ženy, a pretože ju sprevádza pri rôznych príležitostiach, je dôležité ich mať hneď niekoľko. Doplňte si preto do šatníka krásne kabelky vo výpredaji, ktoré ulahodia oku, no nezaťažia ani vašu peňaženku. V ponuke nájdete tašky na každý deň, ktoré sa hodia do práce, do školy alebo aj na nákupy. Sú väčšie, pohodlne do nich zbalíte všetky veci, ktoré počas celého dňa potrebujete, no zároveň budete stále pôsobiť štýlovo. Alebo vyskúšajte populárne crossbody tašky, ktoré decentne doplnia váš outfit a nechajú ho vyniknúť. Vo výpredaji ponúkame aj celé kabelkové sety, ktoré kombinujú kabelku, crossbody tašku, klasickú peňaženku aj obal na karty či doklady. Zohnať lacnú kabelku aj s ladiacim príslušenstvom nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí si vybrať obľúbenú farbu. Možno však hľadáte výpredaj na značkové kabelky. Blahoželáme, ste takisto na správnej adrese! Lacné Michael Kors kabelky sme totižto tiež zaradili do našej „čiernej“ výpredajovej ponuky.

bAbs.01082.jpg

Štýlové ruksaky pre malých aj veľkých

Pohodlne a so štýlom? Samozrejme, že sa to dá! Lacné ruksaky už čakajú aj na vás. Hodia sa ako do mesta, tak aj na cesty. Stačí si vybrať ten správny. Už dávno neplatí, že s ruksakom môžete ísť iba do lesa! V ponuke máme trblietavé ruksaky, značkové, mini, ale aj praktické cestovné na kolieskach. Je jedno, či hľadáte pre neho alebo pre ňu. Ruksaky vo výpredaji sú tu pre všetkých, dokonca aj pre tých najmenších - do školy či na výlety. Pozrite sa na našu ponuku a vyberte si ten vysnívaný.  

afj9.402249ml.jpg

Peňaženka presne pre vás

Peniaze, karty, mince, doklady... Všetci to so sebou nosíme každý deň a peňaženka je povinnou výbavou mužov aj žien. Vyberte si preto takú, ktorá bude odrážať nielen vašu osobnosť, ale zohľadní aj vaše potreby. Malá, stredná, veľká, otváracia, na zips alebo na cvok, kožená, látková či z eko kože... Možností je naozaj neskutočne veľa a z našich peňaženiek vo výpredaji nie je problém vybrať presne tú pravú pre vás, ktorá bude odrážať predstavy. Máme totižto nielen široký výber, ale aj skvelé ceny.  

oOEO.01217.jpg

Vkusne aj na cestách

Je jedno či idete na dovolenku alebo na pracovnú cestu – do niečoho sa zbaliť musíte. Zabudnite na nudu a vyberte si z našej ponuky kufrov a tašiek vo výpredaji. Balenie bude určite príjemnejšie. Je to len na vás, či si zvolíte tašku na kolieskach, set kufrov alebo priestrannú tašku na plece. Každá alternatíva má svoje výhody a záleží len na vás, čo požadujete. Myslíme ale napríklad aj na mamičky a oteckov! Vo výpredaji totižto nájdete aj praktický set, vďaka ktorému budete mať všetko potrebné pre vašu ratolesť po ruke a prehľadne roztriedené. V sete je napríklad aj podložka na prebaľovanie a taštička na zips.

Urobte si radosť ešte pred Vianocami alebo nakúpte krásne darčeky pre vašich blízkych  a využite skvelé výpredaje. Čierny piatok poteší všetkých a najväčším výpredajom počas roka sa jednoducho nedá odolať.