Poznáme trendy na rok 2019 zo sveta kabeliek!

Nový rok neznamená len vlnu novoročných predsavzatí, ale aj vlnu nových trendov , ktoré budú v tomto roku dominovať. Zoznámte sa s nimi a nechajte sa inšpirovať! Rok 2019 bude naozaj rozmanitý.

Čierna kabelka cez rameno? Dokonca aj do ruky!

Hoci to v módnych trendoch nie je veľmi zvykom, tohtoročné trendy budú myslieť aj na praktickú stránku módy . Popularite sa budú tešiť malé kabelky , ktoré si buďto prevesíte cez ramen o alebo ich uchopíte do ruky . Jednoducho hybrid, ktorému sa nedá odolať. Ak ho navyše zvolíte v čiernej klasike, môžete sa spoľahnúť, že vám vydrží viac ako jednu sezónu!

Trendy kabelky a ruksaky

Shine bright like a diamond - moja clutch kabelka!

Diamandy, trblietky, kamienky, sklíčka... Prenechajte všetok lesk svojej kabelke. Nebojte sa gýčovitosti a či nebodaj nevkusu! Ak sa bude ligotať len jeden váš doplnok – kabelka, všetko bude v úplnom poriadku. Zvoľte malú kabelku do ruky – tzv. clutch a skombinujte ju s casual večerným lookom – napríklad jeansy + čierne sako a vyrazte napríklad na drink do mesta. Byť trendy a chic nebolo nikdy jednoduchšie.

Dámsky ruksak – absolútny must-have!

Ak ste nejakou náhodou do svojho šatníka ešte nezakomponovali ruksaky , v 2019 už zrejme neodoláte. Dávno totiž neplatí, že ruksaky patria len na hory či na výlety. Krásne, elegantné, z kvalitných materiálov ... Ruksaky sa stali rovnocennou alternatívou ku kabelkám a s úplne čistým svedomím (pri správnom výbere) ich môžete nosiť dokonca aj do kancelárie . Nespornou výhodou je samozrejme fakt, že máte nielen prázdne ruky, ale neničíte si ani chrbticu. Veď sme predsa už spomínali, že trendy roku 2019 sú (ne)skutočne praktické!

Nehynúca legenda? Kabelka shopper!

Niektoré trendy vďaka svojej obľúbenosti vydržia viac ako jednu sezónu. Perfektným príkladom je praktická shopper kabelka , do ktorej zbalíte naozaj celý nákup – veď od toho dostala aj svoje meno. Ak sa však v tomto roku obzeráte po svojej novej „shopperke“, určite siahnite po kúsku koralovej farby . Odtieň „živý koral“ bol totiž vyhlásený za top farbu roka 2019 – budú to pre vás dve muchy jednou ranou.

Shopper kabelka

Nezabúdajte však, že módnym trendom netreba bezhlavo podliehať . Vyberte si tie, ktoré sa najviac hodia k vášmu štýlu, povahe a šatníku , ale zároveň skúste aj trochu zaexperimentovať . Kabelka či ruksak, ktorý dokážete hravo vymeniť, je preto skvelou voľbou.