Pre akú kabelku sa rozhodnúť ak sa chystáte na svadbu

Svadba patrí medzi najdôležitejšie udalosti v živote každej nevesty. Počas príprav sa snaží nevynechať žiaden detail, aby jej vysnívaný deň bol čo najkrajší.

Výber kabelky

Medzi najdôležitejšie veci samozrejme patrí výber šiat, účesu, nechtov a make-upu. K dôležitým detailom patrí aj kabelka, v ktorej bude počas celého výnimočného svadobného dňa a večera mať pri sebe všetko potrebné.

Farebnosť kabeliek

Kabelka pre nevestu by mala byť doladená k šatám a nemala by tvoriť rušivý prvok. Ak sú šaty v bielej farbe, mala by byť aj kabelka v rovnakom odtieni, podobne tak pri iných jemných odtieňoch ako je krémová, ivory či slonová kosť. Môže obsahovať aj nejaký prvok zo svadobných šiat nevesty ako napríklad folklórny fragment. Spoločenské kabelky pre nevesty bývajú malé, do ruky, listové alebo clutch kabelky. Sú ozdobené kamienkami, perličkami, mašličkami alebo flitrami.

Kabelky pre dámy na svadbu

Ani hostia pozvaní na svadbu by nemali podceniť svoj vzhľad. Spočíva v primeranej úprave zovňajška, aby dodali celkovej udalosti glanc. V prípade žien ide o voľbu vhodných slávnostných šiat, krásny účes a taktiež kabelky na svadbu. Aj tu platí, že by mala ladiť so šatami. Taktiež siahame skôr po menších spoločenských kabelkách, kde sa vojdú nevyhnutné maličkosti. Kabelky by mali vyzerať honosnejšie, čo býva zabezpečené povrchovou úpravou, či už vo forme poťahovej látky, rovnako tak flitrov a štrasov.

Kabelkou k dokonalému outfitu

Či už ste nevesta alebo dáma pozvaná na svadbu, kabelka môže z vášho outfitu vyčariť kúzelný výsledok. Budete tak ešte krajšie, štýlovejšie a elegantnejšie. Žiadna žena by nemala zabúdať ani na jej praktický význam, napríklad ak sa Vám pokazí make-up, môžete sa rýchlo a decentne prepudrovať.