Spoznaj si ruksak vďaka originálnym doplnkom

Poznáte ten pocit, keď si nejakú tú dobu vyberáte ruksak. Chcete, aby bol pekný, praktický a hlavne, aby nebol tuctový. Po troch hodinách hľadanie ste ho našli a vy sa už vidíte, ako budete prechádzať mestom so svojím novým okúzľujúcim trendy batohom.

Tento krásny sen vám prekazí moment, kedy zistíte, že rovnaký batoh má zrejme polovica mesta či školy. Nemusíte hneď zúfať a s výrazom ukrivdenej ženy hádzať váš nový ruksak do najhlbších útrob šatníka. Existuje niekoľko šikovných riešení, ako si vymódiť ruksaky tak, aby boli originálne.

Šatka

Pamätáte si tú šatku, čo ste si minulé leto priviezli ako suvenír z dovolenky a nikdy v živote ste ju nevyužili? Tak teraz nastala jej chvíľa. Bude to práve ona, ktorá s vaším ruksakom urobí doslova zázraky. Uviazať si ju môžete snáď na milión spôsobov. Ak nie ste práve najzručnejší typ, iba ju prevlečte cez pútko a nechajte konce šatky ležérne visieť. Šatka váš batoh nielen odlíši, ale aj krásne ozdobí.

Prívesky

Tradičný spôsob, ako si spoznáte svoj batoh je podľa prívesku. Prívesky sú jedným z tých módnych doplnkov, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Vyberte si jeden veľkolepý prívesok alebo niekoľko drobnejších, ktoré si zaveste na svoj ruksak. Zaručene vám ho spestria a dodajú ju mu nádych mladistvej hravosti.

Nášivky a nažehlovačky

Horúcim trendom tohto leta sú nášivky v tých najrôznejších motívoch. Platí tú zásada – čím uletenejšie, tým viac trendy. Vojenské, kvietkované, ale i v tvare exotických paliem a ružových plameniakov. Do popredia sa dostávajú aj nášivky s nápismi a logami svetových dizajnérskych značiek.

Odznaky (buttony)

Odznaky ako malé symbolické predmety sú skvelým módnym doplnkom, ktorý originálnym spôsobom ozdobí váš batoh. Milujú ich hlavne študenti, ktorí takýmto spôsobom vyjadrujú svoj názor alebo prezentujú tak svoj pohľad na svet, či svoje záujmy. Odznaky sú už nejakú dobu aj súčasťou prehliadkových mól. Vyberať si môžete skutočne zo širokej ponuky, prípadne si nechať urobiť odznak so svojím vlastným motívom, ktorý vám zaručí, že svoj ruksak si už naozaj so žiadnym iným nepomýlite.