Štýlové cestovné tašky pre každú situáciu

Komu z vás sa už stalo, že tesne pred odchodom na dovolenku či inú cestu, ste zistili, že vaša cestovná taška či kufor majú svoje slávne dni už dávno za sebou? Našťastie existuje náš e-shop, kde nájdete množstvo parádnych cestovných kufrov ako i cestovných tašiek za skvelé ceny. Tak prečo cestovať s kufrom po mame, keď môžete cestovať s krásnou novou cestovnou taškou ,ktorá je aj praktická?

Unisex verzia aj pre náročných pánov

Vyzerať dobre na cestách, to je zásada číslo jeden hlavne pre ženy. Avšak čoraz častejšie sa s touto požiadavkou stretávame aj u našich pánskych zákazníkov, ktorí si potrpia hlavne na jednoduchý, nadčasový a čistý dizajn cestovných tašiek, ktoré môžu rovnako dobre využiť na svojich služobných cestách a tiež aj v prípade, že sa chystajú na dovolenku do exotickej krajiny. A tak sme im vyšli v ústrety a do našej ponuky sme zaradili unisex cestovnú tašku na koliečkach v elegantnej kávovej farbe. Čo na nej najviac oceníte je určite pevná textília, ktorá sa presne prispôsobí obsahu a samozrejme eko kožené doplnky, ktoré pôsobia neskutočne luxusne.

94lj.n6156.jpg

Ušetrite na letenkách s cestovnou taškou od Anne Grace

Ak  na dovolenku či predĺžený víkend idete leteckou dopravou, cestovné tašky môžete použiť ako príručnú batožinu. Iste dobre viete, že nízkonákladovky sú lacné len do chvíle, kým nemusíte cestovať s batožinou v podpalubí. Cestovné tašky vám pomôžu (alebo vás skôr prinútia?) sa zbaliť minimalisticky, teda tak, aby ste nemuseli odbavovať svoju batožinu a všetko potrebné mali pekne so sebou. Cestovná taška od značky Anne Grace určite každú ženu upúta svojím vzhľadom. Nádherná a nežná biela je obohatená o jemnú potlač pestrofarebných kvietkov. Táto taška vás zároveň prekvapí aj svojou priestrannosťou, pričom ju s ľahkosťou môžete nosiť v ruke vďaka dvom dlhým uškám z eko kože.

REww-1.5233706.jpg

Motýlia kráska od značky Fashion Only

Ťahať naprataný kufor, ktorý drží pokope len silou vôle po krkolomnej ceste, nakladať a vykladať ho z taxíka či zvládnuť s ním schody, tak to chce, najmä v prípade žien, doslova nadpozemskú silu. Aj preto majú naše cestovné tašky nielen teleskopickú rúčku a koliečka, ale i dlhšie a pevné uši z eko kože. Navyše cestovná taška od značky Fashion Only vás poteší nielen týmito praktickými doplnkami, ale i kvalitným materiálom a prekrásnou potlačou motýľov, ktorá zaručí, že si s nikým svoju cestovnú tašku nepomýlite.


YtHU.5632357.jpg