TOP 3 úžasné listové kabelky na stužkovú

Úprimne a bez výčitiek môžem povedať, že v každej z nás sa nachádza kúsok Mary Poppinsovej. Prečo? No preto, lebo my ženy máme vždy nutkanie pobaliť do svojich kabeliek všetko, čo pod slnkom nájdeme. V živote nás však postretnú aj príležitosti, kedy by sme s preplnenou hobo kabelkou vypadali ako šašo v cirkuse.

Takouto udalosťou je aj stužková, a práve v tomto období sa s nimi roztrhlo vrece. A keď že vieme, že stužková je prvou významnou udalosťou v živote mladej slečny , kedy všetky kúsky elegantného outfitu musia spolu dokonale ladiť, chceme ti tak trochu poradiť s výberom listovej alebo inak nazývanej aj spoločenskej kabelky. Vybrali sme pre teba 3 nádherné večerné kabelky, no nezabudni si však pozrieť všetky naše lacné spoločenské kabelky.  

Čierna elegantná kabelka

Spoločenská kabelka je stvorená na významné, formálne udalosti, avšak vybrať si (možno po prvýkrát) takúto kabelku nemusí byť až také jednoduché, ako sa môže zdať. Ak si nerozhodná alebo nováčik vo svete módy, odporúčame ti staviť na istotu , ktorou je malá čierna kabelka. Jednoduchá, elegantná puzdrová kabelka Anne Grace v čiernej farbe je presne tá kabelka, ktorá krásne dotvorí tvoj slávnostný outfit. Vďaka malým rozmerom ju môžeš nosiť v ruke ako clutch kabelku a prídavná retiazka ti ju umožní nosiť aj ako kabelku cez rameno. Navyše čierna kabelka v tomto štýle je vhodná aj na iné formálnejšie udalosti. Vziať si ju môžeš aj do divadla, na večierok či oslavu. 

cierna-spolocenska-kabelka.jpg  

Ligotavá princezná

Nemusia to byť len šaty či šperky, čo ti pridajú trochu ligotu. Aj listová kabelka ťa dokáže rozžiariť. Nádherná trblietavá večerná kabelka Fashion Only   má nielen luxusný dizajn, ale nádherné viacfarebné ligotavé zdobenie. Boky tejto clutch kabelky sú orámované kovovým, metalickým a hladkým lemovaním. Táto ligotavá spoločenská kabelka je pevná a jej vnútro je vystlané saténovou podšívkou, takže tvoje cennosti budú v bezpečí. Kabelka je vhodná na nosenie do ruky a tiež cez plece , vďaka tenkej retiazke. Ak si na svoju stužkovú vyberieš výraznú kabelku, nezabúdaj, že tvoje šaty by mali byť striedmejšie. 

elegantná kabelka

Zlaté retro

Ak máš skutočne vycibrený zmysel pre módu, potom určite od svojej kabelky na stužkovú očakávaš výnimočnosť a možno tak trochu i nevšednosť. Čo tak sa vrátiť v čase a priviať do súčasnej modernej doby trochu retra a vintage? Takéto kabelky ti dodajú pôvab a očarujúce kúzlo dávnych, no vzácnych čias. A to dokonca aj vtedy, ak tvoje šaty nie sú inšpirované štýlom vintage či retra. 

zlatá spoločenská kabelka

Práve takáto listová kabelka dokáže aj súčasným moderným večerným šatám dodať trochu dávneho šmrncu. Poobzeraj sa napríklad po saténových kabelkách, ktoré sú vykladané kamienkami či ligotavými korálkami. Skvelou voľbou je aj zlatá kabelka od značky Fashion Only z poddajnej saténovej textílie, ktorá je posiata drobnými guľôčkami a jej vrchná časť je vyzdobená ligotavými kamienkami. Táto kabelka doslova dýcha leskom dávnych kabaretov.