Top 5 ruksakov na jar 2018

Jar nám už klope na dvere a so sebou prináša aj nové trendy ruksaky. Privítajte ju s otvorenou náručou a vyberte si najlepší ruksak na jar. Dámske ruksaky sú ako stvorené na teplé jarné obdobie. Zároveň sú aj skvelou alternatívou kabeliek. Pôsobia nielen hravo, ale i uvoľnenejšie. A o komforte ich nosenia ani nehovoríme. S nasledujúcimi ruksakmi určite rozkvitnete do krásy.

Kvety všade, kam sa len pozriete

Aké by to boli jarné trendy dámske ruksaky, keby na nich neboli kvety?  Kvetinové vzory hrajú prím už nejednu sezónu a stále ich nemáme dosť. Nádherné vzory evokujúce voňavú záhradu plnú tých najrozmanitejších kvetov, vám ihneď dodajú energiu a zlepšia každý deň. Ak nie ste práve milovníčkou klasických kvetinových vzorov, poobzerajte sa po exotike. Veľké palmové listy a tropické kvetiny vás perfektne naladia na blížiace sa leto.

Roztomilý miniruksačik

Malé dámske ruksaky s dlhými popruhmi si obľúbili aj módne trendsetterky a túto jar sú MUST HAVE. Mladé slečny môžu zaexperimentovať a vybrať si miniruksak žiarivej farby alebo vsadiť na trblietky. Miniruksak je skvelou voľbou aj pre začiatočníčky, ktoré uvažujú nad kúpou svojho prvého ruksaku.


hVSj.n5955.jpg

Vysoká elegancia

Dámske ruksaky z ekokože a s jednoduchým dizajnom vás môžu sprevádzať aj cestou do práce. Neutrálne ladený ruksak dokáže krásne doplniť aj elegantný outfit a dokonca veľmi štýlovo bude vyzerať v kombinácií s rozviatymi šatami. A nezabúdajte, že čiernou nikdy nič nepokazíte!

Návrat 90. rokov

Kto by odolal priestrannému vintage ruksaku, ktorý do vášho šatníka priveje závan 90- tych rokov? Vintage a retro sú späť v novom šate. Pestré farby, záplava hravej potlače a vzorov či široké spektrum materiálov. Je len na vás či siahnete po dievčensky pôsobiacej ružovej,  abstraktných a geometrických vzoroch alebo po jednofarebných látkových retro ruksakoch s koženými prackami.

 

1599px-Native_American_pattern_on_a_backpack_at_a_Stand_with_Standing_Rock_D.C._march.jpg

 

Hravé bodky nikdy neomrzia

Veľké, malé, čierne, biele či farebné – všetky sa nosia. A túto sezónu neúprosne pokorili aj dámske ruksaky. Bodky sú jednoducho kultová záležitosť. A navyše takýto hravý ruksak  využijete nielen do mesta, ale napríklad aj do školy.