Viete si vybrať správnu kabelku na notebook?

Ak ste aj vy zaneprázdnená, pracujúca žena, potom určite dobre viete, aké je nesmierne dôležité mať všetky dokumenty, foldre, diár či dokonca notebook nielen dobre uložené a zorganizované, ale hlavne  mať to všetko na jednom mieste a po ruke.  A to je presne jeden z dôvodov, prečo potrebujete štýlovú a kvalitne navrhnutú kabelku na notebook.

Tie najlepšie kabelky na notebook nájdete u nás. A prečo sú práve tie naše kabelky na notebook najlepšie? Pretože majú zo všetkého trošku -  sú profesionálne, ale nie príliš upäté, sú dostatočne priestranné, že do nich vložíte nielen notebook ale aj tenisky do fitka, sú vybavené ďalšími vreckami na ukladanie všetkých drobností, ktoré vlastne ani nepotrebujete, majú vynikajúci materiál a dajú sa nosiť na viacero spôsobov.

Ak pri výbere novej kabelky, do ktorej sa vám s ľahkosťou zmestí aj váš notebook, nechcete stúpiť vedľa, tu sú štyri kritériá, ktoré by ste mali vopred zvážiť.

Spôsob jej využitia

Než si novú kabelku kúpite, premýšľajte o tom, v akých situáciách chcete kabelku na notebook využívať. Čo všetko v nej chcete nosiť a aké parametre sú pre vás dôležité? Napríklad,  chcete ju využívať len ako šikovnú biznis kabelku, alebo by mala mať aj vhodnou spoločníčkou na cestovanie? Nosíte kabelku dlhší čas a potrebujete mať voľné ruky ? Tak potom je pre vás skvelou voľbou kabelka cez plece alebo dokonca štýlový mestský ruksak.

Veľkosť

Vaša nová kabelka na notebook musí mať aj správnu veľkosť. Tá sa odvíja od veľkosti vášho notebooku. Vo všeobecnosti je však cieľom nájsť kabelku na notebook, ktorá nie je ani príliš malá, ale zas ani veľká. V tom najideálnejšom prípade, by mala mať špeciálne určený priestor na notebook a tiež menšie vrecká na ďalšie vaše nevyhnutnosti, alebo jeden veľký otvorený  interiér. Vynikajúcou voľbou môže byť  Anna Grace kabelka – Zara v nádhernej burgundy farbe, ktorá je túto sezónu veľkým hitom.

Kvalita

Kvalita použitých materiálov pri výbere kabelky na notebook je nesmierne dôležitá, pretože chcete, aby bola pohodlná na nosenie, praktická a hlavne mala dlhú životnosť. Z tohto hľadiska sú najlepšie práve kožené kabelky. Naše kabelky na notebook sú z kvalitnej eko kože, no ak chcete zainvestovať do poriadnej kvality, poobzerajte sa po značkových kabelkách. Kabelka Michael Kors -Sady LG MF TZ je nielen štýlovým módnym doplnkom na každodenné nosenie, ale i vhodnou a praktickou kabelkou na notebook z kvalitnej Saffiano kože.

Štýl

Možno ste aj vy ten typ osoby, pre ktorý všetky vyššie uvedené kritériá neznamenajú nič, pokiaľ kabelka na notebook nie je dostatočne štýlová. V našom e-shope sa však toho, že natrafíte na „neštýlovú“ kabelku, rozhodne nemusíte obávať. Kabelka na notebook musí byť nielen praktická a funkčná, ale i vkusná a trendy tak, aby ste ju mohli využiť aj v prípade, že vybehnete len tak do mesta.

Ak chcete vynikať zo šedého priemeru, odporúčame vám nasadnúť na vlnu trendy dámskych ruksakov. Batoh Anna Grace v nádhernej Champagne farbe má tú výhodu, že ho môžete nosiť buď ako dámsky batoh, alebo ako dámsku kabelku, a to vďaka prídavnému popruhu cez rameno.

sXHj.n6635.jpg