5 trendov midi kabeliek

Klasická dámska kabelka, elegantná, navonok ľahká, ktorá odborne skrýva stovky dôležitých maličkostí. Na čo si dať pozor pri výbere midi kabelky túto sezónu?

Pevné telo

Aktuálne modely, ktoré si zachovajú svoj tvar bez ohľadu na zaťaženie. Tašky na obchodné rokovania, rozlúčky so slobodou, prechádzky vyzerajú vďaka pevnému púzdru vždy bezchybne. Takáto kabelka sa podľa pravidiel etikety položí na podlahu v reštaurácii alebo pri startupovej prezentácii.

Trendom je obdĺžnikový tvar krabice, klasická kabelka, lichobežník s predĺžením v hornej časti a takmer štvorcový messenger. Bočná časť nemá v spodnej časti predĺženie.

Kovový dekor

Zdržanlivý lesk zipsov, karabín, zámkov, log a ozdobných prvkov zdôrazňuje elegantný štýl doplnku. Kovový dekor ladí s dekoráciami v minimalistickom a futuristickom štýle. Miniatúrne a masívne prelamované prvky sú vyrobené z kovu s nástrekom, nebojí sa vlhkosti, nie sú náchylné na koróziu.

Eko koža

Syntetické materiály novej generácie sú lepšie ako výrobky vyrobené z prírodnej kože, pokiaľ ide o ich prevádzkové vlastnosti:

  • nehnijú, nehromadia škodlivé mikroorganizmy a plesne;
  • odolný proti opotrebovaniu, silný, odolný;
  • nedovoľte, aby prešla vlhkosť a prach;
  • nedeformovať na slnku a mraze.

Výrobcovia dámskych kabeliek neustále experimentujú s eko kožou, menia hrúbku, hustotu, mäkkosť materiálu, majstrovsky dosahujú vonkajšiu identitu prírodných surovín. Na dámske doplnky sú použité materiály s razením, efektom spálenej kože, imitácia kože pštrosa, krokodíla, antilopy.

Kombinácia zvislých rúčok a crossbody popruhu

Takéto modely sú vhodné na cestovanie, výlety do mesta alebo nakupovanie: doklady a peniaze sú bezpečne ukryté, ruky sú voľné. Vo vnútri crossbody kabelky sú priehradky na doklady, priehradka na kozmetickú taštičku a peňaženku.

Dlhý popruh možno kedykoľvek ľahko skryť vo vnútri tašky. Dve stredne dlhé zvislé rúčky podporujú štýlový imidž obchodnej dámy: midi taška do ruky alebo ležérne visiaca z lakťa.

Odtiene perál

K filozofii trvalo udržateľného rozvoja patrí znižovanie spotreby: pre veľkolepý vzhľad stačí jedna kabelka medeného formátu na niekoľko sezón. Odtiene perál, od perleťovej a svetloružovej až po tmavosivú a antracitovú, ladia s oblečením takmer akejkoľvek farby.