Aké sú aktuálne trendy pre kabelky na jar 2015?

Azda každá žena chce byť trendy, „in“ a chce ísť s dobou. Platí to aj v prípade kabeliek ako módneho doplnku, ktorý nevyhnutne patrí do rúk či rameno každej ženy. Ich výber aj v tento rok určujú nové trendy, ktoré môžete ale nemusíte zohľadniť. My sme Vám pripravili súhrn azda tých „naj“ trendov, ktoré patria pre tohtoročnú jar. Sú plné zaujímavostí, ale aj očakávaných zmien oproti vlaňajšku. Čítajte teda viac, aby ste sa dozvedeli o nových trendov v kabelkách aj Vy!

Sú tu veselé farby jari!

Tmavé farby sú charakteristické pre zimu, o niečo bledšie odtiene zasa pre jarné obdobie. Takéto bledé odtiene by sme mohli pokojne označiť za veselšie, výraznejšie a často rozžarujúce každú ženu. V súčasnosti sú veľmi trendové kabelky v odtieňoch hnedej, béžovej či žltej. Určite sa stretnete aj s červenými kabelkami, najmä v lesklej podobe. Každá z týchto farieb je svojim spôsobom výnimočná a volíme si ju vždy s ohľadom na náš outfit. V blízkej budúcnosti – najmä na prelome jari a leta očakávame, že do „hry“ vstúpia aj rôzne pastelové farby, ktoré označujeme za veľmi romantické a nevšedné. V súčasnosti môžete pokojne kombinovať viaceré farby a štýly dohromady , platiť do bude aj v prípade leta, kedy k svojim letným šatám môžete zvoliť o niečo väčšiu kabelku v kontrastnom farebnom odtieni.

Ak si radi dáte na seba niečo extravagantné alebo by ste chceli zaujať Vaše okolie, určite siahnite po metalickej kabelke. Ak sa rozhodujete či si vybrať obyčajnú alebo extravagantnú kabelku, určite si zvoľte druhú možnosť.

V kurze kabeliek je „jednoduchosť“!

Aj keď sme vyššie spomenuli, že by ste si mali vybrať skôr extravagantnú kabelku, mysleli sme to skôr na jej farbu. Určite sa neoplatí vyberať si kabelky s množstvom trblietiek a doplnkov, ktoré na nej často nemajú čo hľadať. Samozrejme, každá dámska kabelka musí byť viditeľná, avšak je veľmi dôležité, aby bola aj vkusná. Žiadne reflexné farby, žiadne zbytočne veľké kabelky, ktoré majú desiatky vreciek. Jednoducho to dnes trendom vôbec nie je a kabelky tohto typu môžete vytiahnuť niekedy počas leta.

Majte po ruke vždy univerzálnu kabelku

Každá správna žena má vo svojom šatníku vždy aspoň jednu univerzálnu kabelku. Táto kabelka sa prakticky hodí ku všetkému, pričom niekedy si ju neviete vďaka tejto vlastnosti vynachváliť. Nehľadiac na trendy je univerzálna kabelka vždy dobrým pomocníkom.