Čo dať do tašky pre mamu

Prechádzka v parku alebo výlet do rezortu? Pre rodiny s malými deťmi znamenajú obe cesty vážnu prípravu na odchod z domu. Multifunkčné tašky pre mamičky pomáhajú na nič nezabudnúť a rýchlo nájsť všetko potrebné v každej situácii.

V čom sú tašky pre mamičky iné?

Multifunkčné cestovné príslušenstvo s desiatkami priehradiek rôznych veľkostí obsahuje všetko potrebné pre starostlivosť o bábätko. Vyberte si tašky s vodeodolným telom, ktoré si držia svoj tvar: mäkké tašky sú nepohodlné.

V taške pre mamu dizajnéri poskytli rôzne priehradky:

  • veľké na plienky, plienky, prebaľovanie a obuv, hračky;
  • kompaktný pre detskú kozmetiku, lieky;
  • špeciálna forma na fľaše, termosky, fľaše na vodu;
  • na mamin smartfón, peňaženku, doklady a kozmetiku.

Aktuálne tašky s oddelenou priehradkou na termosku v spodnej časti a batohy pre mamičky s ergonomickými popruhmi a USB portom. Väčšina modelov má špeciálne upevňovacie prvky na upevnenie na kočík.

Batohy pre mamičky sú navonok ľahké a skladné: všetky modely sú šité s ohľadom na štandardy leteckých spoločností pre príručnú batožinu. Polyester a nylon nevážia takmer nič a sú veľmi pevné. Kvalitné modely majú dodatočné švy, silné rukoväte, niekoľko možností na nosenie tašky alebo batohu.

Organizátor v organizéri

Neexistuje žiadny dokonalý dizajn tašky pre mamu - každá majiteľka má svoje vlastné zásady organizácie priestoru. Experti odporúčajú tašky pre mamičky doplniť priehľadnými kozmetickými taštičkami, do ktorých sa dá ľahko umiestniť opaľovací krém, obrúsky či jablko. Užitočné cestovné sady priehľadných fľaštičiek na kozmetiku: krém, balzam a púder sú vždy v taške, zaberajú minimum miesta.

Hlavný arzenál mamičky na prechádzke

Nevyhnutné sú vlhčené a suché obrúsky, antiseptikum, malá lekárnička, zásoba jedla a vody. Dajte prezlečenie, ponožky, panamu. V lete potrebujete krém s UV ochranou, v zime balzam na pery a rukavice.

Na čo matky často zabúdajú:

  • nožnice;
  • úzka páska;
  • vrecia na odpadky;
  • notebook a ceruzka;
  • V núdzi pomôže heslo z elektronickej zdravotnej karty dieťaťa a zoznam alergií. Vždy vezmite na prechádzku obľúbenú hračku svojho dieťaťa.

Batoh alebo taška pre mamu pojme maminu peňaženku, smartfón, taštičku na líčenie a dáždnik. V špecializovaných modeloch je „dospelácka“ priehradka oddelená od detskej, akúkoľvek položku je možné vytiahnuť jednou rukou za pár sekúnd.