Dámske peňaženky: tipy na správny výber

Dámske peňaženky sú nevyhnutným atribútom každej kabelky. Je zaujímavé, že dámy venujú jej výberu menej pozornosti, ako kúpe kabelky. Ale čo je dôležité zvážiť pri výbere dámskej peňaženky? Všetko je to o osobných preferenciách. Niekto sa drží Feng Shui, uprednostňuje výlučne terakotu, žltú alebo červenú.

Iní hľadajú klasiku v čiernej, krémovej alebo hnedej farbe. Zvyšok chce niečo originálne a neobvyklé, pričom venuje pozornosť svetlým a farebným modelom. Bez ohľadu na farbu vybraného produktu je každý výber v súlade so stanovenými kritériami, o ktorých budeme diskutovať v tomto článku.

Vlastnosti výberu štýlovej a praktickej peňaženky

Predtým, ako pristúpime k diskusii o pravidlách výberu dámskej peňaženky, poznamenávame, že existuje niekoľko druhov. V čom je rozdiel? Skutočnosť, že peňaženka je len dámsky výrobok, na rozdiel od iných unisex možností.

Pri výbere správneho modelu, ktorý môže „verne“ vydržať mnoho rokov a vyznačuje sa štýlom, originalitou a kvalitou, je potrebné zvážiť nasledujúce body:

1. vzhľad - dnes existuje niekoľko druhov peňaženiek, ktoré sa líšia účelom, nech to znie akokoľvek zvláštne, a dekoratívnym dizajnom. Výrobcovia ponúkajú variácie trojitého a dvojitého členena - najobľúbenejšie medzi spotrebiteľmi. Samozrejme, veľa detailov okrem peňazí a bankových kariet sa sem nezmestí. Ideálne sú malé štýlové peňaženky;

2. funkčnosť - pre každodenné použitie si vyberte modely s priehradkami na mince, karty a bankovky. Najpohodlnejšie použitie vám poskytne zips alebo gombík, ktorý vám umožní rýchlo a jednoducho otvoriť / zatvoriť peňaženku;

Dámska peňaženka - priehradka na peniaze a mince Farebná dámska peňaženka

3. materiál - ideálna by bola samozrejme pravá koža. Je odolná voči vonkajším negatívnym vplyvom a vyznačuje sa zvýšenou pevnosťou. Nestráca svoju integritu a vlastnosti v dôsledku náhlych zmien teploty. Pri kúpe farbeného produktu si môžete byť istí, že ani po čase nevybledne a nestratí svoju pôvodnú farbu. Peňaženku môžete vybrať aj z textilu. Tá je však krátkodobá, no prezentovaná v zaujímavejšom dizajne. Môže byť plnená o výšivky, inlay s kamienkami a inými prvkami;

4. dizajn – musí plne zodpovedať vášmu štýlu a preferenciám vkusu.
Na našej stránke si môžete kúpiť dámske peňaženky spolu s kabelkami alebo taškami vyrobenými v rovnakom dizajne. Za dostupné peniaze tak kúpite celý set na všetky príležitosti.
Prejdite do katalógu a vyberte si peňaženku pre seba alebo ako darček. Garantujeme, že naše produkty uspokoja aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Máte otázky? Vždy sa môžete obrátiť na našich manažérov so žiadosťou o kvalifikované poradenstvo. Všetky kontaktné údaje sú uvedené na webovej stránke. Čakáme na váš hovor!