Elegantná grab-tote kabelka v čiernej farbe | Recenzia

 

Milovníčky veľkých kabeliek zbystrite pozornosť. Evs Vám ukáže tote kabelku, ktorá dokonale zladí váš elegantný outfit. Kabelku využijete najmä na každodenné nosenie do práce, školy alebo mesta. Môžete si do nej vložiť potrebné veci aj v stredne veľkých veľkostiach a samozrejme ak patríte k typu dám, ktoré nosia zo sebou veľa dokumentov, pracovné spisy či knihy, určite táto kabelka naplní vaše očakávania. Formát A4 dokumentov ostanú nepokrčené.

Vnútro kabelky je priestranné s bledou podšívkou s bodkovaným vzorom, obsahuje dve malé otvorené vrecká na drobnosti (mobil, žuvačky či rúž) a jedno zipsové vrecko. Kabelku počas dňa môžete nosiť v ruke alebo cez rameno, alebo aj dlhým popruhom, ktorému Evs dala obrovské plus. Nie každú z Vás baví nosenie kabelky stále v ruke, všakže? Vaše veci sú v bezpečí vďaka zipsu po celej šírke kabelky. Kabelka je vyrobená z tepelne upravenej eko kože doplnená o zlaté doplnky.

Túto čiernu elegantnú tote kabelku nájdete v našej ponuke pod číslom 1021299. Základom každého dámskeho šatníka je čierna elegantná kabelka. Ak ešte čiernu kabelku nemáte, hor sa na nákupy.