Ide sa na dovolenku – aké kabelky či cestovné tašky Vám nesmú chýbať?

Bez kabelky ani na krok! Presne takýto postoj má mnoho žien aj v súčasnosti. Niet sa čomu diviť, veď kabelky predstavujú veľmi praktické riešenie pre odloženie Vašich drobností a sú aj skvelým doplnkom k Vášmu outfitu, ktorý tak dokážu doviesť až k dokonalosti. Keďže dovolenky sú už v plnom prúde a možno na jednu z nich sa chystáte momentálne aj Vy, poradíme Vám, ktoré kabelky Vám nesmú chýbať, respektíve prečo si nezabudnúť kvalitnú cestovnú tašku.

Základom je výber cestovnej tašky

Každá dámska cestovná taška musí spĺňať predovšetkým dve hlavné kritériá – musí veľmi dobre vyzerať a musí disponovať dostatočným objemom. Pekná dámska taška sa pozná už na prvý pohľad. Veľmi príjemný a odolný materiál, krásne farebné prevedenie doplnené o vzory, ale aj vybavenie cestovnej tašky a to v podobe množstva odkladacieho priestoru, vreciek či koliesok, s ktorými bude manipulácia aj s preplnenou cestovnou taškou o niečo jednoduchšia.

Pri výbere cestovej tašky a jej napĺňaní s Vašim oblečením či doplnkami majte na mysli najvyššiu povolenú hmotnosť batožiny, ktorú je možné si vziať so sebou, ak ste sa rozhodli pre let lietadlom. Drvivá väčšina žien má tendenciu na tašky vopchať drvivú väčšinu šatníka. Tak, ako aj u nás, určite si však aj v zahraničí dokážete prípadne zakúpiť svoje nové oblečenie.

A čo kabelka na pláž?

Väčšina žien siaha po pletených kabelkách, ktoré skutočne symbolizujú leto a letné počasie. Zrejme na žiadnej pláži sveta „nezabodujete“ s koženou kabelkou, ktorej by mohli intenzívne slnečné lúče značne ublížiť. Nech už by ste boli na akejkoľvek pláži, kabelku môžete veľmi rýchlo a ľahko ušpiniť. Piesok či drobné kamienky tak nie sú nepriateľom len kože a kožených kabeliek, ale aj iných materiálov. Ak si môžete vybrať, siahnite po bavlnených alebo ľanových kabelkách, ktoré sú v tomto prípade ďaleko viac odolné.

Farba kabelky

Keďže je leto, Vašu pozornosť venujte najmä sviežim farbám. Čierne alebo hnedé kabelky nechajte v ústraní a radšej si vyberte červené, modré či žlté odtiene. Svetlé farby nie sú trendom len tohto leta a Vy by ste sa tomuto trendu mali rozhodne podriadiť.