Jeseň je obdobím, kedy sa oplatí investovať do farieb

Obdivujete hviezdy a ikony štýlu, ktoré majú od príručných tašiek až po kabelky cez rameno po ruke stále dokonale pasujúci model?

Ponuka vhodných módnych doplnkov je skutočne rozmanitá a bohatá, a obľúbená obnosená hnedá kabelka cez plece nemusí byť váš jediný spoločník počas dňa.

Kabelka nie je len úložisko, je to štýl

S atraktívnou kabelkou žiarivej farby akou je červená, žltá, tyrkysová či zvodná ružová sa nálada okamžite stupňuje. Nevnímajte preto kabelku len ako úložisko pre kozmetické doplnky, vreckovky, okuliare, mobil či tablet. Sú to  len prosté veci, ktoré budete vo svojej kabelke transportovať z miesta na miesto. Povýšte svoju ružovú kabelku na módny highliter. A myslite na to, že farieb sa nemusíte báť a sú in.

Farby sú in, len sa treba naučiť nosiť ich

S modelom zodpovedajúcim momentálnym trendom sa budete cítiť obzvlášť sebavedomo. Vďaka kvantu pestrých farieb, v ktorých sú kabelky pre dámy ponúkané, môžete neustále variovať a skúšať nové kombinácie. Veselé farby, dráždivé kontrasty alebo dokonalá farebná harmónia so zvyškom outfitu: to všetko sa vám ponúka s modernou kabelkou v decentnom alebo do očí bijúcom farebnom prevedení práve staroružovej či fuchsiovej. Niekedy sú to iba jemné odtienky, ktoré zvýrazňujú výnimočnú eleganciu a extravagantnosť.

Zabudnite na fádnosť a stavte na ružovú

Ružová patrí medzi farebné trendy tohto leta, ale rovnako aktuálna je aj v jesenných mesiacoch. Vždy zaručene ladí s farbami ako sú olivová, šedá, mätovo-zelená, bledo-modrá, tyrkysová alebo červená. Aj elegantné dámy dokážu svoj pracovný kostým oživiť takouto kabelkou. V tom prípade to ale už s ružovou nepreháňajte, ale zvoľte si iba zopár ružových doplnkov v podobe náušníc či šatky. Staré „zlaté“ pravidlo, že kabelky a topánky by mali byť farebne zladené, môžete vyhodiť oknom. Dôležité je, aby ladil výsledný outfit. A dôležité je tiež dať ružovej šancu.