Láska k Michael Kors sa nezaprie u žiadnej z nás

Najobľúbenejšia značka kabeliek? To je predsa jasné. Svetovo preslávený a oceňovaný dizajnér Michael Kors a jeho rovnomenná značka,  je právom označovaná prívlastkami ako luxusná, sofistikovaná, rafinovaná, elegantná či štýlová. A nová kolekcia kabeliek pre leto 2018 práve dorazila, preto je načase kúpiť si novú Michael Kors kabelku. Poďte sa spolu s nami pozrieť  na niekoľko  trendy Michael Kors kabeliek, ktoré sme pre vás vybrali.

Pestrofarebná plejáda

Nie je žiadnym prekvapením, že počas tejto sezóny sa do popredia dostávajú hlavne farby a rozličné geometrické tvary. Leto ponúka módnym dizajnérom voľnú ruku a vám zas možnosť prezentovať tieto majstrovské diela, čo najlepšie. Michael Kors kabelka - Adele MD Messenger prezentuje nádhernú paletu farieb od bielej cez pastelovú ružovú, jemnú hnedú až po sýtu magentovú. Malú, ale zato veľmi praktickú veľkosť tejto Michael Kors kabelky, hlavne pre posedenia v meste na letnej terase s kamarátkami, určite oceníte. Tento model si zároveň vďaka väčšiemu pútku môžete vziať aj do ruky. Kombinácia prúžkov a rôznorodých farieb tejto kabelky Michael Kors je síce dosť odvážna, no zaručene rozžiari váš letný outfit.

Ľadová biela vás schladí

Michael Kors kabelky z kolekcie JET SET patria medzi tie najikonickejšie. V našej ponuke nájdete model Michael Kors - Jet set travel LG carryall tote v nádhernej snehobielej farbe. Na leto by mala byť biela farba povinnou výbavou každého dámskeho šatníka. Veď si len predstavte, ako parádne sa bude táto Michael Kors kabelka vynímať na vašom do bronzova opálenom predlaktí. Navyše, táto shopperka je spracovaná z  kvalitnej Saffiano kože a jej luxusné strieborné doplnky sa budú v slnečných lúčoch prekrásne ligotať.

Podmaňujúca čierna klasika

Pre ženy, ktoré nemajú rady ani malú, ani veľkú kabelku, dávame do pozornosti štýlovú Michael Kors kabelku- Aria MD TZ . Táto kabelka spája v sebe neutrálnu čiernu farbu a elegantný dizajn, vďaka čomu spolu vytvárajú štýlovú klasiku, ktorou nikdy nič nepokazíte. Jemná koža je doplnená o zlaté kovanie a detailné zdobenie. Je to model, ktorý vám dokáže spestriť aj pracovne vyťažené leto. V každej situácií vám dodá rafinovaný punc elegancie a grandiózneho pôvabu.