Leto je tu, svieže sú aj kabelky

Milé dámy, a slečny, máte už svoju trendy kabelku na leto?  S príchodom horúcich letných dní prichádza na rad aj obmena vašich kabeliek. Letné kabelky hýria farbami, rozličnými tvarmi či sviežou a hravou potlačou. Vymeňte svoje zaužívané modely kabeliek za aktuálne letné kúsky. A aby ste si vedeli vybrať, tie najhorúcejšie letné kabelky z našej ponuky, prinášame vám pár tipov.

Osviežujúca mentolka

Viete si na leto predstaviť osviežujúcejšiu farbu ako je mentolová? My nie. A keďže sú módne trendy veľmi závislé na počasí, tak aj štýl kabeliek, ktoré nosíme v lete sa od toho odvíja. V lete máme tendenciu nosiť, čo najmenšie kabelky - crossbody a čoraz populárnejšie listovky. Veď, komu by sa chcelo so sebou v tých horúčavách vláčiť kabelku v maxi veľkosti? Listová kabelka s flip zámkom od značky Fashion Only je letnou výhrou 2v1. Jej mentolová farba vás osvieži a malá verzia kabelky zaručí, že do teplých dní nebudete so sebou nosiť zbytočnosti.

Kvetinky, vtáčiky, palmové listy – leto ako sa patrí!

Ak milujete kvety, letné kabelky vám budú hrať do kariet. Mnohé sa totiž zahalili do kvetinového závoja. Mať kabelku ako rozkvitnutú lúku, je jedným z najväčších letných trendov! Kabelka sadle s kvetinovou potlačou od značky Miss Lulu upúta pozornosť, pretože aj keď je menšia, je jednoducho neprehliadnuteľná. Pri výraznej kvetinovej potlači, dávajte veľký pozor na voľbu oblečenia. Lepšie je siahnuť po jednofarebných kúskoch z vášho šatníka, s ktorými kvetovaná kabelka lepšie vynikne a nebude sa s ňou „biť“.

Štýlové letné vandrovanie

Žiadaným letným typom kabeliek sú aj tzv. hobo kabelky. Tento typ kabeliek nápadne pripomína vak alebo vandrovný batôžtek, ktorý si prehodíte cez rameno a môžete vyraziť. Charakteristický tvar polmesiaca má skutočne praktické využitie a ponúka množstvo vnútorného priestoru. Navyše, populárny model z našej ponuky - hobo kabelka v burgundy farbe, je doplnená aj o typicky letnú potlač motýlikov. Skvelý dizajn, výrazná farba a potlač sú ako stvorené pre letné dobrodružstvá.

Netradičné tvary sú v kurze

Mladé slečny sa toto leto nemusia báť experimentovať. Odvážnym predsa leto praje. Netradičný dizajn kabeliek máme v ponuke aj my. Čo tak siahnuť po crossbody kabelke Kitty? Kabelka Kitty je doplnená o rozkošné ušká a celý dizajn je ladený do mačacieho motívu. Kabelke dokonca nechýbajú ani mačacie fúziky! S touto kabelkou rozbalíte letné prázdniny naplno a určite s ňou zažijete množstvo nezabudnuteľných momentov.