Aké sú trendy kabeliek na rok 2020

Móda podlieha zmenám a trendom. Každoročne sa obmieňa, niečo vychádza z módy, iné prvky pretrvávajú alebo sa znova vracajú do módy. To isté platí aj pri kabelkách, ktoré menia svoj vzhľad a prechádzajú rôznymi obmenami. Pri kabelkách však neplatia tak bigotné pravidlá ako v móde. Sú doplnkom, ktorý má byť rôznorodý a preto je možné si vybrať aj z rozličného množstva tvarov, farieb, textúr a veľkostí. My Vám bližšie ukážeme niektoré trendy, ktoré budú vládnuť vo svete kabeliek.

Main stream kabeliek 2020

Ak by sme chceli zovšeobecniť trendy na nadchádzajúcu sezónu, čo sa týka veľkosti znova prichádzajú do módy maxi tašky, ktoré sú praktické, lebo sa do nich zmestí veľa vecí a pokojne aj nákup. Samozrejme nemusia to byť len obyčajné shopperky ale aj elegantné trendy kúsky. Populárne budú taktiež veľmi malé kožené kabelky, ktoré oceníte ak nepotrebujete mať pri sebe veľa vecí. Môžu byť rôznych tvarov, napríklad maličký kufríček alebo aj extravagantnejšie v podobe gule, valca či košíka. Novým trendom je mať menšiu tašku či kapsičku pripnutú na kabelke. V móde zostávajú taktiež vaky a ľadvinky, taktiež rôznych tvarov. Čo sa týka farebnosti a vzoru kabelky majú kopírovať oblečenie, čím sa často zjednoduší voľba pri ich výbere.

V móde ostáva aj klasika

Ak nemáte v obľube práve extravagantné tvary a vzory máme pre vás dobrú správu. Aj na rok 2020 ponúkajú návrhári tradičné a klasické modely kabeliek. V obľube sú crossbody kabelky aj kabelky menších rozmerov. Čo sa týka farieb mali by ste staviť na osvedčenú čiernu, pretože ňou nič nepokazíte.

Rok 2020 a kabelky

Či už ste prívržencom klasiky alebo sledujete módne trendy jedno je isté rok 2020 ponúkne pestrú škálu kabeliek, ktoré si môžete vybrať a refreshnúť svoj šatník.