Kabelky v zimnom štýle

Čiapky, šály, bundy, kabáty... Každý z nás prispôsobuje svoj šatník zimnému obdobiu. V rámci tejto premeny by ste však nemali zabúdať ani na svoje kabelky. Samozrejme, niektoré nadčasové kúsky môžete nosiť po celý rok, no pár sezónnych krások dokáže vytvoriť naozaj rozprávkové outfity. Nechajte sa inšpirovať naším zimným výberom kabeliek cez rameno. Toto je náš top 3 výber:

Kabelka Miss Lulu – vaša extravagantná ozdoba

Metalické odtiene sú na zimu ako stvorené! Veď aj vianočný stromček či väčšina dekorácií je práve v týchto odleskoch. Táto krásna zlatá kabelka cez rameno okamžite vynikne medzi všetkými čiernymi a tmavými kabátmi, ktorých je v zime neúrekom. Nebojte sa zažiariť! Vďaka precíznemu vyhotoveniu pôsobí elegantne a luxusne. Retiazkové lemovanie z nej robí neprehliadnuteľný a tak trochu extravagantný kúsok, ktorým sa ľahko odlíšite v dave. V ponuke nájdete aj iné metalické prevedenia – záleží od vášho vkusu. 

xpmh.n7341.jpg

Kabelka Miss Lulu s kožušinkou – skutočný zimný doplnok

Poznáte nejaký materiál, ktorý sa viaže k zime viac ako kožušina? Vďaka tomuto jednoduchému detailu je z tejto kabelky skutočná hviezda zimy. Nemusíte však mať výčitky, kabelka je z eko koženého materiálu a umelej kožušiny. Je však kvalitne zhotovená, takže je to skutočne luxus bez výčitiek. Okrem krásneho vzhľadu je aj praktická: uzatvára sa zipsom a vo vnútri nájdete malé priehradky napríklad na telefón, kľúče či iné potrebnosti. Na výber máte štyri farby: čiernu, tmavomodrú, burgundy alebo bledofialovú – jednoducho zimné kabelky do každého šatníka. 

nXAN.n7300.jpg

Kabelka Zelda Miss Lulu – diabol nosí červenú

Aj do business looku dokážete prepašovať kúsok zimy. Dôkazom je táto kabelka Zelda, ktorá vám vďaka svojej krásnej červenej farbe a zlatým detailom bude pripomínať krásu Vianoc ešte niekoľko ďalších týždňov. Zelda je skutočnou kombináciou elegancie a luxusu, no zároveň perfektným doplnkom pre každú emancipovanú ženu - interiér je priestranný a ľahko sa do neho zmestí formát A4, či dokonca aj skladací dáždnik. Naozaj všetko potrebné na každý deň a vždy po ruke. Ku kabelke patrí aj peňaženka v rovnakom dizajne, takže budete dokonalo zladená. Čo viac si priať. Jednoducho must-have kúsok.

72Pq.n6854.jpg

Pozrite sa aj na ďalšie zimné kabelky cez rameno, ktoré sú na zimu priam stvorené a nájdite si aj vy svoj vysnívaný zimný kúsok. Veď predsa každé obdobie si žiada niečo špeciálne  - užite si to preto naplno.