Najnovšie trendy spoločenských kabeliek na plesovú sezónu 2020

Tá noc bola magická v mnohých ohľadoch. Okrem toho, že sa chudobnej Popoluške zdarilo nabaliť najlepšieho chlapa na parkete, dala svetu i edukačný príklad toho, že zdrhnúť na párty nemusí byť vždy iba na škodu. Utláčaná Popoluška vtedy vytiahla z orieška miliónový look, šlohla macoche pár strekov Chanel N°5 a Uberom sa napriek zákazu pobrala do paláca. Princ, týpek s peknými očami a lákavým kontom na Kanárskych ostrovoch, sa zahľadel do očí neznámej krásky, na čo mu padol pohľad o čosi nižšie. A vtedy si povedal „Tá má ale štýlovú kabelku. Bude mojou ženou“. Potom už len dramatický odchod, pár stratených doplnkov a konala sa svadba.

Aj keď stále veríš v kúzla, pravdepodobnosť, že zimným rabovaním veveričích nôr narazíš na osudový oriešok, je, napriek existencii všetkých víl, vcelku nízka. Maximálne tým narušíš domovú slobodu nechutného bieleho červíka. Pátraj preto radšej po najnovších trendoch v dobrých e-shopoch.

Plesová sezóna 2020 sa nám opäť z ničoho nič priplazila a parket je plný princov! Tak akou plesovou kabelkou zaujať v tomto roku? Módne domy nám promptne naservírovali porciu najnovších plesových trendov a ver, že sa je na čo tešiť!  

Kabelka s pierkami len pre odvážne

Kabelka s pierkami nie je síce nič pre konzervatívne dámy, no ak nazbieraš odvahu outfit s touto kabelkou môže dopadnúť famózne. Spoločenské i denné kabelky s pierkami si už začiatkom tohto roka uzurpovali svoje miesto na svetových mólach. Herečka Jodie Comer sa s večernou kabelkou s pierkami predstavila na odovzdávaní Zlatých glóbusov začiatkom tohto roku. Chceš byť in a zároveň iná? Potom určite plesová kabelka s pierkami!

image2.jpeg

Zdroj: Cosmopolitan

 

„Kisslock“ alebo v babičkinej skrini je pravda

Aj keď sa už svet aj naše šatníky celkom spamätali z retro pin-up éry, módne domy sa predstavy návratu stále úplne nevzdali. V roku 2020 bolo na mólo uvedených hneď niekoľko prevedení retro kabeliek. Všetky sa vyznačovali onou večnou prackou na zapínanie, v angličtine ľúbezne pomenovanou Kisslock.

Spoločenská kabelka v štýle peňaženiek starých mám si vydobyla svoje právoplatné miesto. Táto večerná kabelka správnym štýlom podčiarkne punc elegancie i tvojho rozprávkového ja.

Túto plesovú sezónu nemusíš prehrabať almaru aby si si v tomto jedinečnom kúsku odniesla v kúzelný večer rúž. Vďaka spomínanému comebacku možno večernú kabelku s kisslock zapínaním objaviť v každom bežnom obchode. 

image3.jpeg

Micro clutch - trend číslo 1

 

Keď sa módna komunita konečne dostala na pokraj znesiteľnej veľkosti ležérnych shopper kabeliek zaradila možno až prirýchlu spiatočku. Novinkou tejto sezóny sú totiž takzvané micro kabelky.

Micro kabelka, ako už jej názov napovedá, je skutočne micro a ťažko by sme dospeli k úspechu, keby sme sa v nej snažili schovať najnovší iPhone. To je jasným signálom, že komunikácia medzi vývojármi Apple a umelcami z uznávaných módnych domov zlyhala už v zárodku, keď vôbec nejaký zárodok bol.

Micro clutch kabelky suverénne obsadili prvé miesto v hitparáde trendov spoločenských kabeliek na rok 2020. Prevažná väčšina štýlových slovenských dám zvolila presne tento typ večernej kabelky na známy Ples v opere. Trendy na plese a bez obáv? Potom jednoznačne micro clutch!

image4.jpeg

Zdroj: Ples v opere