Prečo si vybrať crossbody kabelku

Kabelky sú doplnok, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou ženského outfitu. Je nielen praktickým, ale aj estetickým doplnkom, ktorý dotvára celkový obraz akéhokoľvek štýlu outfitu. Kabelka urobí potrebné akcenty, zdôrazňujúc individualitu a originalitu ženy. To je doplnok, ktorý diverzifikuje aj veľmi jednoduchý štýl a stáva sa vrcholom zvoleného „looku“.

Medzi obrovskou rozmanitosťou modelov dámskych kabeliek sú veľmi obľúbené crossbody kabelky . Sú obľúbené medzi študentkami, medzi ženami v domácnosti aj medzi podnikateľkami každého veku a sociálneho postavenia. Tento model je prekvapivo pohodlný, praktický a krásny, vďaka čomu si rýchlo získava srdcia moderných dám.

Čo potrebujete vedieť o dámskej kabelke typu crossbody?

Crossbody je druh dámskej kabelky, ktorá sa od tradičných modelov líši malými rozmermi a dlhým tenkým popruhom. Takáto kabelka sa nosí krížom cez rameno alebo priamo na ramenách. Crossbody vďaka svojim malým rozmerom pripomína clutch (listovú kabelku) s dlhým pásom, ale toto je zásadne odlišný model.

Kožené kabelky cez rameno sú vhodné na akúkoľvek príležitosť: na prechádzke, na rande, v práci alebo na večierku. V závislosti od vlastností štýlu a dizajnu, nájdete tradičné modely a originálne možnosti s efektnou výzdobou.

Čierna crossbody kabelka

Pri výbere crossbody dbajte na kvalitu materiálu a ušitie kabelky. Kožená crossbody je tou najlepšou voľbou. Pravá koža je odolný materiál, ktorý si bez námahy zo strany majiteľa zachová svoj dokonalý vzhľad po dlhú dobu. Koža sa nebojí mrazu, ultrafialového žiarenia, dažďa alebo snehu. Táto kabelka ma niekoľkoročnú životnosť.

Výhody koženej crossbody kabelky:

  • štýlový vzhľad;
  • pohodlie (voľné ruky);
  • praktickosť – napriek svojej malej veľkosti sa do takejto kabelky zmestí všetko, čo potrebujete;
  • všestrannosť – crossbody sa hodí v každej situácii, hodí sa aj k rôznym šatám;
  • relevantnosť – tento model už mnoho rokov nevyšiel z módy;
  • táto kabelka je vhodná pre ženy každého veku, bez ohľadu na typ postavy.

Obrovský výber kabeliek, vyrobených z pravej vysokokvalitnej kože, a ďalších kabeliek, je prezentovaný na webovej stránke nášho internetového obchodu. Prejdite do katalógu a vyberte si svoju obľúbenú možnosť. Ponúkame kvalitné modely za priaznivé ceny. Máte otázky? Potom kontaktujte naše módne asistentky a požiadajte o radu.