Prebuďte v sebe vášeň. Červená kabelka Vám pomôže

Ukážte všetkým, že ste dynamická, sebavedomá a plná života. Vyberte sa von s takouto neprehliadnutelnou kabelkou. Ak už tušíte, že ide o červenú kabelku, tak tušíte správne. Prečítajte si viac o týchto fascinujúcich kabelkách v našom článku.

Červená kabelka je ako nespútaný živel

Červená farba je známa ako energická farba, v ktorej je ukrytá túžba. Symbolizuje lásku, energiu, takisto nebezpečenstvo, ale aj zmyselnosť, nadšenie a vášeň. Ktorékoľvek z týchto synonym môže vyjadrovať práve vašu kabelku. Veď chceme, aby bola energická a zmyselná, či nie? Aj keď sebavedomie Vám žiadna kabelka na svete nezaručí, môže Vám ho aspoň vyzdvihnúť. Preto sú červené kabelky na to ako stvorené. Ich výber nieje nijako jednoduchý a preto ho netreba podceňovať. 

Menej je viac

Červené kabelky zaručene oživia aj ten najnudnejší a najtmavší outfit. Pokiaľ aj Vy už máte dosť tej  sivej a čiernej, ktorá nás toto zimné obdobie prenasleduje, môžete začať premýšľať nad kúpou nového kúsku. Červené kabelky sa dajú dobre kombinovať aj s inými doplnkami, niekedy stačí iba červený rúž, šatka alebo náušnice a s tou červenou to zase až tak nepreháňať. Ak chcete aby vynikla práve vaša nová „šťavnatá kamarátka“, kľudne si zvoľte jednoduchý outfit. Veľmi dobre sa kombinuje práve s čiernou farbou. Takto budete vyzerať naozaj zladene. 

Nebojte sa ukázať celému svetu

Presne také sú červené kabelky, kričia do celého sveta s odkazom : „Toto som ja a nebojím sa to ukázať!“ Nejedna žena sa však bojí nosiť práve tak odvážnu farbu. A to je chyba milé dámy. Ani si to neuvedomujete a pripravujete sa o mnohé pohľady okoloidúcich. Nebojte sa prijímať výzvy! Veď sme ženy plné života a túžob a nie šedé myšky zastrčené niekde v kúte.

Tisíce odtieňov červenej

Nie každej z nás sa páči jeden a ten istý odtieň. Na to už módni návrhári dávno prišli a mysleli na každú z nás. Vybrať si tak môžete z vášnivých farieb červenej alebo aj bordovú, vínovú, marshalla odtieň alebo karmínovo červenú. Podľa slov známych odborníkov môžete tieto odtiene kombinovať s neutrálnymi farbami  - sivou, čiernou, krémovou, alebo naopak s jasnými farbami, akými sú žltá alebo zelená či modrá. Červené kabelky sú takisto aj v lesklom alebo matnom prevedení. Eleganciu im dodávajú práve kombinácia zlatých alebo strieborných doplnkov v podobe aplikácií, zipsov, či rôznych spôn. Takáto červená kabelka môže byť vhodným tipom práve pre oživenie jarného šatníka, ale takisto s ňou môžete zakývať melancholickej pani zime. Okrem krásneho a moderného vzhľadu iste uvažujete aj nad cenou. Naše kabelky z obchodu Bellakabelky.sk si zaručene bude môcť dovoliť každá z Vás.