Predstavujeme rady kabeliek Michael Kors – HAMILTON a JET SET

Kabelky Michael Kors sú obľúbené u žien z viacerých dôvodov. V prvom rade je to značka – Michael Kors, ktorá je skutočnou hodnotou, za ktorú sa oplatí si priplatiť niečo navyše. V druhom rade je to predovšetkým ich elegantný a neopozeraný vzhľad. Ak sa na tieto kabelky pozriete, prvé čo Vás napadne, bude slovo „dokonalosť“. Áno, presne také sú aj kabelky z rady HAMILTON a JET SET, ktoré sa pokúsime predstaviť v tomto článku.

Michael Kors - HAMILTON

Pokojne by sme mohli povedať, že práve táto rada HAMILTON sa radí v prípade kabeliek Michael Kors k tým najobľúbenejším. Medzi hlavné prvky týchto kabeliek radíme najmä veľmi masívny zámok, ktorý na seba už z diaľky upozorňuje, ale aj kľúčenka s kľúčom štandardne umiestnená na prednej strane kabelky. Zaujme Vás taktiež aj ucho kabelky kombinované štandardne s kovovou retiazkou.

Najbežnejšie prevedenie tejto rady kabeliek je zo safiano kože. Ak by malo logo vzor, potom hovoríme o PVC materiály. V súčasnosti sú však aj kabelky tohto radu v rôznych materiáloch, farebných prevedeniach a vzoroch. Drvivá väčšina kabeliek je vyrobená v rovnakej univerzálnej veľkosti a v prípade kabeliek HAMILTON hovoríme aj o univerzálnom tvare. K tomu v súčasnosti pribudol aj model HAMILTON Traveler. Tvar týchto kabeliek je viac rozšírený do strán a v určitých uhľoch pripomína model Selma. Charakteristickou črtou je však spomenutý zámok na prednej strane.

Michael Kors – JET SET

Takisto aj o kabelke Michael Kors – JET SET môžeme hovoriť ako o veľmi obľúbenej rade. JET SET – to je obrovské množstvo rôznych modelov, materiálov, ale aj farieb.

Drvivá väčšina kabeliek JET SET je vyrobená v saffiano koži, ale nájdete ich taktiež aj v PVC prevedení s vzorom, ktorý radíme ako už štandardne pri Michael Kors kabelkách k veľmi elegantným. Aktuálne sa na trhu objavujú nové a nové vzory v rade kabeliek JET SET, z nich sa azda najviac ujal kockovaný vzor. Pravdou však je, že kabelky Michael Kors v niektorých prípadoch veľmi výrazne pripomínajú značku Louis Vuitton.