Príchod jari máva listovkám

Listovka – hit sezóny

Vonku sa pomaly otepľuje a jar sa ku nám pomaličky blíži. Preto aj my s radosťou odkladáme ťažké bundy a kabáty a s nimi aj klasické kabelky. Veru milé dámy, je čas poobzerať sa po novej kolekcii a dopriať si tak viac farieb, ľahkosti a radosti do nášho šatníka.

Listová kabelka je všestranná kabelka, ktorú možno nosiť nielen na spoločenské udalosti, ale taktiež na prechádzky do mesta, na kávu, do práce alebo len tak na bežné nosenie. Módni návrhári vedia o našich potrebách a stále viac inovujú tieto kabelky, aby sa čo najlepšie priblížili našim predstavám a potrebám. Listová kabelka dnešnej doby je univerzálnym kúskom, aký by sme každá jedna mala vlastniť. Nie sú až také robustné, ale aj tak sa do nich zmestí všetko, čo potrebujeme. A my toho potrebujeme vždy akosi veľa... 
Listová kabelka je veľmi praktická. Dá sa nosiť jednoducho uchopená v ruke, čo nám dáva veľký kus sebavedomia, prípadne len tak prehodená cez rameno s dlhším ramienkom, čo nám dodáva voľnosť pri nosení. Tieto ramienka bývajú väčšinou odopínateľné a ľahko sa dá nastaviť ich dĺžka. A prečo sa vlastne volá „listová kabelka“? Listová kabelka na pohľad pripomína obálku. Stala sa veľmi populárnou, hlavne u mladých dievčat. Čo sa jej nedá odoprieť, tak to je to, že nám dodáva ženskosť. 

Trendy na jar/leto 2016 – akú listovku si zaobstarať?

Každá z nás má tisíc tvárí a každý deň chceme byť inou ženou. Túto premenu nám umožňujú listové kabelky, ktoré sú vyrobené z rôznych materiálov a v rôznych farebných prevedeniach. Ak chcete mať jednu kvalitnú, zadovážte si jednoduchú listovú kabelku z kože. Pekne vyznie v hnedej alebo sivej farbe. Tá Vám vydrží niekoľko sezón a bude vždy in. No ak máte radi pestrosť, siahnite po lacnejších materiáloch, či už ide o imitáciu kože, PVC, alebo látkovú verziu. Móda na túto sezónu jar/leto udáva dve najväčšie a najhorúcejšie farby a to bledoružovú a bledomodrú. Ale príchod jari si priam pýta žltú, ružovú, červenú či základnú béžovú, ktorá sa dá ľahko kombinovať s akýmkoľvek outfitom a dodá mu šťavu. 

A čo potlač listovej kabelky  ? 

Extravagantné motívy s jesennou a zimnou tématikou odložte do skrine. Hitom sú kvety, kvietky, kvetinky...romantika, jemnosť a visiace strapce. Ak si zadovážite takúto listovku, budete neprehliadnuteľná a zároveň trendová. 

Ak sme Vás navnadili na malú zmenu, poobzerajte sa už teraz po nejakej listovke, aby ste boli pripravená na novú sezónu. Veď jar nám už klope na dvere! Pozrite si bellakabelky.sk a nechajte sa inšpirovať. Veríme, že si vyberiete tú svoju!