Rozširujeme ponuku kabeliek, ruksakov aj peňaženiek

Nakupovanie kabeliek, peňaženiek, či ruksakov u nás, je zárukou kvality. Aj preto pravidelne rozširujeme našu ponuku o nadčasové, trendy, ale i elegantné či extravagantné kúsky. Presne tak, aby si v našom e-shope dokázala vybrať mladá babenka, pravá dáma, cieľavedomá biznismanka, ale i módna diva či milovníčka extravagancie.

Tie najkrajšie kabelky, ruksaky a peňaženky za super ceny máme už v ponuke a my vám predstavíme niekoľko z nich, ktoré určite stoja za hriech, a vy vďaka nim môžete získať pomyselnú nálepku módnej ikony.

Novinka v ponuke kabeliek

Keďže kabeliek nie je nikdy dosť, predstavíme vám hneď dva naše skvosty. Určite najžhavejším kúskom v našej ponuke je čierna kabelka Eirene od obľúbenej značky Miss Lulu, v ktorej sa snúbi elegancia a vizuálna jednoduchosť. Kabelka je ľahučká a pozor, jej vnútro nie je to klasické „vrece“, v ktorom nevieme nič nájsť a len sa v ňom nezmyselne hrabeme. Kabelka Eirene vás poteší veľkolepým vnútorným priestorom členením priehradkami a vreckami. Využijete ju nielen do práce, ale určite aj do mesta na príjemné posedenie s kamoškou. Univerzálna a veľmi pohodlná klasika, ktorá vás nesklame v žiadnej situácii.

Aj vy určite máte svoju top kabelku, ktorú denno-denne nosíte a za ten svet by ste ju nevymenili. Lenže raz za čas sa stane, že ju potrebujete vymeniť za jej menšiu verziu. V tom prípade sú pre vás ako stvorené naše sety kabeliek, ktoré obsahujú jednu klasickú a veľmi trendy kabelku cez ramenu a jej mini verziu v štýle crossbody. Slávnu trojku tohto setu uzatvára taštička v rovnakom dizajne, ktorú využijete napríklad na drobné alebo do nej schováte iné cennosti. Máme ich v niekoľkých farebných prevedeniach, ale čo tak napríklad set kabeliek Brona v jemnučkej sivej farbe? Na leto ako stvorené. Máme odskúšané!

Novinka v ponuke peňaženiek

Kvetinky všade, kam sa len pozriete. Tropické, poľné, záhradné, veľké aj malé – všetky sa nosia a v akomkoľvek prevedení. Ak ich už máte na šatách či kabelke, k dokonalému looku víly Amálky už len zlaďte peňaženku. Dámska kvetinová peňaženka je tak akurát do ruky, s množstvom priehradiek na karty, drobné, ale i na papieriky, žuvačky, sponky a podobné ženské cennosti. No a ten dizajn! Tak ten vám bude závidieť aj susedka od vedľa. Sivý podklad, na ktorom výrazne žiaria žlté kvetinky a kde - tu aj malý vtáčik je doplnený o tmavozelené tóny, k tomu harmonicky zladený zlatý zips. Tak to dokáže len značka Anne Grace.

Novinka v ponuke ruksakov

Ak chcete byť v kurze, vymeňte kabelku za ruksak. Dámske ruksaky pomaličky vytláčajú kabelky aj na miestach, kde sme si len donedávna mysleli, že je to nemožné. Či už vyznávate športovú eleganciu alebo radšej nosíte romantické šaty s lodičkami, mali by ste vyskúšať nosiť namiesto kabelky ruksak. Možno sa vám bude zdať táto kombinácia najskôr zvláštna, ale verte nám, časom si zvyknete. Zvoľte si našu nežnú novinku – batoh Edria, ktorý je elegantný, štýlový a vďaka neutrálnej telovej farbe aj ľahko kombinovateľný. Kamkoľvek sa s ním vyberiete, budete zaručene neodolateľná.