Športové kabelky – večný trend

Byť športová a trendy zároveň? Myslíte si, že je to nemožné? Športové kabelky sa u žien tešia mimoriadnej obľube. A hlavne ak sú značkové.  Svetové módne značky dobre vedia, ako zaujať naše srdiečka, ktoré sa len tak rozbúšia pri pohľade na ne. Hlavným dôvodom je fakt, že športová kabelka známej značky sa dobre nosí a dotvára ten celkový imidž. Športové kabelky sú ideálne hlavne na voľný čas. Ale nielen tam.

Majte ju všade so sebou 

Športové kabelky sú naozaj nenahraditeľné do práce, na bežný deň v meste, ale aj pokiaľ idete na dovolenku. Vďaka dostatočnému vnútornému priestoru, ktorý je ich prednosťou, s obľubou si ich zamilovali aj mladé dievčatá či študentky. Tie na nich ocenia hlavne štýl a ich všestranné využitie. Do školy sa do nich zmestia všetky zošity a poobede zošity vymenia za peňaženku, mobil, rúž a rýchlo s kamoškami do mesta. Ideálnejšia kabelka ako táto už naozaj nemôže byť. 

Výhody, ktoré na nej oceníte

Športovo ladené kabelky, už či sú značkové alebo nie, bývajú vyrobené z rôznych materiálov. Výrobcovia najčastejšie používajú bavlnu, umelú kožu, ale niekedy sa môžete stretnúť aj s umelou textíliou. Tento materiál je odolný a zabezpečí nepremokavosť, pokiaľ idete po meste bez dáždnika. 
Čo sa farebného prevedenia týka, tak to je už na Vás. V dnešnej dobe si môžete vybrať podľa svojho vkusu a prispôsobiť sa tak svojmu šatníku. Športové kabelky prešli dlhým dizajnérskym vývojom a nie sú to už len nejaké vaky. Aj športovo môžete vyzerať štýlovo a in. A je na Vás, či si vyberiete malú, veľkú, oválnu alebo hranatú kabelku. Väčšina týchto kabeliek má aj dlhší popruh, kvôli pohodlnejšiemu noseniu cez rameno.
A keďže sa blížia Vianoce, kľudne sa môžete zamyslieť nad darčekom pre svoju mamu, sestru či kamarátku. Veď každá žena ocení takýto darček a aj vďaka Vám bude vždy šik a trendy počas celého dňa.

Povedz to kabelkou 

Najnovší trend, ktorý sa usadil aj na kabelkách sú vzory, nápisy, motívy. Vyjadrujú niečo, krátku myšlienku, ktorú chceme vyjadriť práve kabelkou. Takáto kabelka je neprehliadnuteľná a povie to za Vás, aj keď nemáte práve chuť hovoriť. Nechajte rozprávať módu za Vás.“Pretože, čo na srdci, to na kabelke“ Kombinovať ich môžete s čímkoľvek, už si dáte jednoduché tričko, džíny, nohavice, 
sukňu, skrátka – všetko je dovolené. 

Ohúrte farbou 

Najčastejšie si vyberáme kabelky čiernej farby, aby sa nám hodili ku všetkému. Ale práve teraz, keď je tak menej slnka vonku, rozžiariť nás môže práve farebná kabelka. A to, že je športová vôbec nevadí. Šport je o dynamike, akcii, energii, tak prečo si nevybrať práve takú energickú športovú kabelku? Aj túto sezónu letí bordová, červená,modrá, vojenská zelená, zlatá, bledo modrá a bledo ružová. 
Ak už teraz rozmýšľate nad takou, vyberte si hlavne, aby bola estetická a v prvom rade sa páčila Vám. Potom sa bude iste páčiť aj Vášmu okoliu. 

Pre viac inšpirácií si pozrite náš web Bellakabelky.sk. Nájdete tam skvelé darčeky pre Vás aj pre Vašich blízkych.