Spríjemnite si cestovanie cestovnou taškou na kolieskach

Leto sa už pomaličky končí, ale ešte posledné zbohom nedalo. Určite sa nájdu ešte niektoré z Vás, ktoré za vysnívanou dovolenkou ešte len pocestujú. Či to už budú ďaleké pláže alebo predĺžený víkend s rodinou, cestovná taška na kolieskach bude Vašim neodmysliteľným spoločníkom. Ak zháňate po obchodoch a v letných výpredajoch tú správnu, prečítajte si zopár rád.

Aby sa do nej všetko vošlo

Poznáte to, balíte, balíte, pribaľujete, triedite, vyhadzujete....a taška je stále plná a akosi nejde zatvoriť. Je dobré mať vo veciach poriadok a samozrejme zobrať si iba to, čo potrebujeme. Pokiaľ idete do obchodu, určite nájdete jeden model cestovnej tašky v rôznych veľkostiach. Sú označené veľkosťou S (malý), M (stredný) alebo L (veľký).  Každý z nich má svoje rozmery a objem sa uvádza najčastejšie v litroch. Každá letecká spoločnosť má dané svoje rozmery, ktoré akceptuje. Túto informáciu si vždy overte na stránke leteckej spoločnosti. 

Vybavenie cestovnej tašky je dôležité

Aj cestovná taška na kolieskach môže byť v dnešnej dobe špičkovo prepracovaná. Závisí od Vás, aká ste náročná a čo preferujete. Čo sa materiálov týka, výber je naozaj pestrý. Cenovo najdostupnejšie sú tašky vyrobené z pevnej látky,  polyesteru či nylonu. Cestovná taška na kolieskach je vlastne typická „cestovka“, ktorá je obohatená o niektoré prvky, aby nám uľahčila cestovanie a prepravu. 
Neodmysliteľnou súčasťou každej cestovnej tašky je teleskopická rukoväť, ktorá sa dá vysúvať a zosúvať. Každá taška má aj bočné rukoväte s polstrovaním a odnímateľný ramenný popruh, ktoré umožňujú  jednoduchšiu manipuláciu s batožinou. Samozrejmosťou sú aj kolieska. Lacnejšie modely tašiek majú kolieska plastové. Tie však pri preprave dosť hŕkajú. Preto sú lepšie silikónové kolieska. A aby sme nemali všetko na jednej kope, je dobre si pozrieť aj vnútro tašky. Úložné priečinky a vrecká sú na nezaplatenie. 

Vyberajte podľa toho, aký ste typ

Ak sa chystáte niekam na pracovnú cestu, vyberte si model, ktorý je elegantný a podčiarkne tak Vašu osobnosť. Na dovolenku si môžete vybrať aj štýlové cestovné tašky s potlačou a nápismi svetových metropol.  

Stará, ale dobrá

Máte doma svoju obľúbenú cestovnú tašku, ktorá by mohla rozprávať zážitky z Vašich ciest? A nechcete sa jej vzdať? Ste spokojný človek, ale máme pre Vás dobrú radu. V dostatočnom predstihu pred cestou si ju dôkladne skontrolujte. Všetky zipsy, či sa nerozchádzajú, či nemáte zodraté rúčky, prípadne pokazené kódovacie zámky. Čo sa dá opraviť – opravte. A ak samotná oprava by bola nákladnejšia, zamyslite sa nad kúpou novej a investujte do nového praktického spoločníka.

Nové príbehy na cestách začnite písať s novými dizajnovými taškami z našej širokej ponuky. Vyberte si tú svoju srdcovku a napíšte nám o nej. Prajeme Vám šťastnú cestu!