Módne kabelky - zima 2019

Znižujúcej sa teplote na teplomeroch treba adekvátne prispôsobiť aj šatník. V chladnejších dňoch čoraz častejšie siahame po kabátoch, vetrovkách a hrubších bundách. Ženy už vymenili lodičky za čižmy a viac sa babušíme do doplnkov ako sú čiapky a šály. Adekvátne obdobiu môžeme prispôsobiť aj kabelku. Tá je nevyhnutnou súčasťou outfitu v každom ročnom období. A môže predstavovať okrášľujúci trendy prvok aj v zime.

Trendy zimy 2019

Módnym trendom podliehajú aj doplnky ako sú kabelky. Menia sa tvary, vzory, farby i veľkosti. S príchodom zimného obdobia je vhodné viac siahnuť po doplnkoch s kožušinkou, ktorá je momentálne v kurze celoročne, ale v zime je o to príhodnejšia. V móde sú napriek zimnému obdobiu tiež kabelky so vzormi kvetov a lístkov, ktoré dodajú do tohto sychravého počasia trošku farby. Pre odvážnejšie ženy sú v zimnom období v ponuke bordové kabelky s geometrickými, abstraktnými vzormi alebo zvieracou potlačou. Čo sa týka veľkosti v zásade platí, že si ju vyberáme podľa príležitosti, ale znova si získavajú svoje miesto veľké maxikabely, ktoré oceňujeme hlavne pre ich praktickosť. Z farieb sa k zimnému obdobiu hodia tlmené tmavé, ale do popredia sa dostávajú aj odtiene fialovej či bordovej. Súčasťou zimného obdobia sú plesy, kam sa už tradične hodia trblietavé flitrované kabelky, ktoré sú stále in a flitre sa dostávajú aj na kabelky určené na bežné nosenie.

Tá pravá kabelka na zimu

Či už sledujete najnovšie trendy alebo ostávate verné klasike stále sa dá skĺbiť trendy so zaužívanými prvkami aj v zimnom období. Môže sa to prejaviť vo vzore, farbe alebo veľkosti. Určite sa musí v prvom rade kabelka páčiť Vám. Neváhajte si pozrieť ponuku, ktorá je naozaj široká a určite si vyberiete niečo, čo vás osloví aj túto zimu.